Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan Speedwave

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Naslednja
 Elan Speedwave « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
tiger
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 11, 2006 12:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Feb 2006 19:28

Ja, 14-tko. Za 12-tke ne vem kdaj pridejo v štacune, mogoče bodo vedli kaj v Elanu v Begunjah!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
_swift_
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2006 6:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 16:48

dons so mel na krvavcu Elanovci test smuči speedwave. Vozu sm 14-ko in moram potrdit tisto kar so že ostali rekl. Ko smučo postaviš na robnik ne spusti in ne odrsava in tudi ni treba imet tolk kondicije kukr pr tekmovalnih smučah da delaš "ornk " carving zavoje. Enkrat sem se preveč nagnu nazaj in sem takoj pristal na zadnji plati Škoda k je bla gužva da sm v 2 urah lahko naredu samo 9 voženj.
Vsekakor bo to moja smuča v naslednji sezoni.
Nazaj na vrh
blaz87
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 12, 2006 11:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2005 22:50
Kraj: Videm

_swift_ ...pa je drgač 14-ka ful trda dila...? Ker jest mam zdej elan integro 6 pa mi je približno dovolj trda ...mogoče mal premal...pa me zanima kera speedwave smučka bi bla pol zame?

hvala pa lep dan
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Gaj
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 13, 2006 12:36 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45
Kraj: Ljubljana - Center

Po moji presoji, sicer se nisem vozil SWja, vem pa kako izgleda intergra9, mislim, ker je sestica proti mehkejsim, potem osmica ali desetica.. Teoreticno tudi dvanajstica, moral bi probati, ker torzisko so te dilce cisto drugacne..
_swift_
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 13, 2006 4:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

vse speedwave smuči so relativno mehke zato ti ni treba vložiti veliko moči za izpeljavo zavoja. Ampak zaradi tistih valov je torzijsko močna in zato se dila prilepi na podlago in ne izpusti.
Sem se pa pogovarju z enim, ki je testiral 10 in je rekel da mu je premehka saj ima 75 kg.
Torej najbolj da vzameš 12-ko če pa imaš dovoj denarja pa tudi 14-ka ne bo napačna izbira
Nazaj na vrh
blaz87
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 13, 2006 5:32 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2005 22:50
Kraj: Videm

hvala obema....
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
plavi
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 14, 2006 1:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2005 14:04

tiger je napisal/a:
OK, sam sm bil ful skeptičen do te zadeve, zdej pa mam sam te dile... Vse kar lohk rečem je: fantje, to dilo morte vsaj probat če že nimate dnarja da jo kupite. Ta dila je najbolj neverjetna stvar, nism si mislu, da lahko smučka nardi tako blazno razliko. V vseh zavojih drži kot pribita, ni važn ali je led ali je razrita proga. Pri zlo veliki hitrosti čist nič ne opleta, lahko tud smuk šibaš z njo pa se ne bo zatresla. Z njo lohk delaš čudovite mejhne karving zavoje in to tud pri zlo mejhnih hitrostih!!! Pri velkih hitrostih pa v vsakem zavoju drži kot prilimana, sploh ne vem če sm jo kdaj spravu v oddrsavanje. Neverjetno! Skratka, dila je BOMBA! Škoda sam, da je tko draga...

To je dvoumna izjava, povej kaj si vozil do zdaj, da te je tolk impresionirala?
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 15, 2006 6:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

hej kakšne pa so najmanješe te elanke speedwave
Nazaj na vrh
smuciscar
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 19, 2006 11:59 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:44

Pa sem jih tudi jaz testiral danes na nočni na Pohorju, 14-ko namreč (160/11.9). Meni se zdi odlična smučka, zelo dobro se upogne v zavoju in "zalepi" na podlago; najraje bi kar nabavil en par (ko pomislim na ceno me mine do tega). Jutri bo ponovno testiranje na Pohorju, upam da bodo boljše razmere čez dan, da jih bo možno bolje testirat.
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 20, 2006 7:57 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

kje pa je to testiranje
Nazaj na vrh
Gaj
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 20, 2006 10:37 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2005 11:45
Kraj: Ljubljana - Center

MaLi, v primerjavi z sxi, koliko so trde?
smuciscar
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 20, 2006 6:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Tor Dec 2004 16:44

ledenko1 je napisal/a:
kje pa je to testiranje

Pri Areni, kjer je Elanov tovornjak.

Gaj je napisal/a:
MaLi, v primerjavi z sxi, koliko so trde?

Sama smučka je zelo mehka, je pa torzijsko zelo trda. V primerjavi z mojimi so res dost boljše, predvsem me navdušujejo hitri izhodi iz zavojev.
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 20, 2006 6:55 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

sem jih testiral!!super so priboročam!!že zbiram denar za njih
Nazaj na vrh
_swift_
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 20, 2006 7:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

a imate kakšne fotke elanovega tovornjaka ?
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 20, 2006 10:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

samo to vem da je noter veliko smučk in dolg tovornjaj in odspredaj blakon
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Naslednja Stran 3 od 12

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan Speedwave
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net