Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup smuči in vse, kar zadeva le-te

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 62, 63, 64  Naslednja
 Nakup smuči in vse, kar zadeva le-te « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Ski_Fanatic
PrispevekObjavljeno: Tor Avg 20, 2013 2:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Dec 2006 23:40
Kraj: Doma

fischerpro3 je napisal/a:
PJ....malo me j.....e......tako da ga ne preveč resno jemat....

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
elanfan
PrispevekObjavljeno: Ned Sep 15, 2013 5:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2011 17:07

Odločam se med Elan gsx waveflax fusion in Fischer RC4 superrace RC. Katere vi svetujete?
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Misfits
PrispevekObjavljeno: Ned Sep 15, 2013 11:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Nov 2011 20:30

Elan...

sezona 12/13; 202x = 106x MtRuapehu Whakapapa NZ, 69x Bad Kleinkirchheim, 12x Pohorje, 14xKrvavec, 1xRogla
sezona 2011/12; 65x = 1x Möltall, 5x Risoul, 17x Pohorje, 35x Bad Kleinkirchheim,7x Saalbach

fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Sep 16, 2013 7:43 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Fischer...
Nazaj na vrh
elanfan
PrispevekObjavljeno: Pon Sep 16, 2013 7:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Okt 2011 17:07

Hahaha, morda malo bolj konkreten odgovor plusi, minusi?
Cena je skoraj enaka Fischer znižan iz 500 na 425e, Elan pa iz 680 na 442e. Je FISCHER RC4 SUPERRACE RC morda bolj podoben Elan gs? Čeprav ima prav tako kot gsx dual Ti.
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Sep 16, 2013 10:39 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Najboljše je oboje preizkusit na kakšnem smučarskem testu....hotel sem ti povedat, da ne sprašuj tega na forumu ....ker bo vsak hvalili svojega konja...raje preberi kako recenzijo (pa magari na skijanje.hr, če tu ne najdeš konkretne smučke-čeprav je tudi to sponzorsko podprto in je vprašanje koliko je verodostojno)....poglej recenzije na Youtube-u...ne vem, kakšnega kolega vprašaj....kaj pa vem, tako tja v tri dni lahko tudi jaz rečem, da sta obe OK..... (ti pa si lahko totalni začetnik)....super svetovanje, a ne???
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Sep 16, 2013 11:16 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Glede na tvoj nadimek je izbira jasna. Tale Elanova smučka je vrhunec tehnologije. Ampak tudi Fischerjeve niso slabe.

Ne vem, kaj misliš z njimi delati, ampak če se prav spomnim, so bile zame Fischerce nekoliko lažje vodljive pri manjši hitrosti, Elanke pa pri krajših zavojih, kar pa itak ni njihov namen (lahko pa da se motim in je bilo to posledica različne dolžine smuči, različnega snega, priprave smuči itd.). Jaz bi vseeno vzel Elanke.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Sep 16, 2013 1:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Ne glede na moj nadimek (imam ga od vsega začetka, sem v tem času menjal smuči znamke Atomic in Stoeckli...je pa res, da imam zadnja tri leta smuči Fischer, tako da je to zgolj slučaj....tako da to ne bo držalo marko.....
Nazaj na vrh
sandokan
PrispevekObjavljeno: Pon Sep 16, 2013 3:03 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 11:32
Kraj: Posavje

Mislim, da je marko odgovarjal kar postavljalcu vprašanja, kateri ima nadimek "elanfan"
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Pon Sep 16, 2013 4:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Jasno, da je bilo namenjeno njemu. Glede na zadnje vprašanje: mislim, da sta smučki glede na namen uporabe precej podobni, sem pogledal v kataloge. Glede na podobnost imen in številčne modele, ki iz leta v leto včasih samo spremenijo ime, včasih pa so modeli tudi malo modificirani, sam niti nisem prepričan, če sem res vozil tudi točno ti dve smučki, kateri navajaš. V letošnjih katalogih pa teh smuči več ni.
Nazaj na vrh
gojko19
PrispevekObjavljeno: Pon Sep 16, 2013 6:59 pm    Naslov sporočila: prosim za pomoč pri nakupu Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Sep 2013 18:51

pozdravljeni, prosim za malo pomoči oz kakšen nasvet glede smuči.. odločam se med smučmi v rangu do 300?, v ožji izbor sem dobil elan slx race 160cm letnik 2011 in pa amphibio 14, slx bi kupil preko bolhe rabljene cca 15x odlično ohranjene cena 250, amphibio pa dobim testne skoraj nove oz 1x vožene za 300?. na voljo imam tudi fischer progessive 800 nove za 300?.. zanima me kaj mi bolj priporočate glede na to da sem rekreativni smučar, svojo tehniko bi ocenil nekje od 1-10 na 7. velik sem 177cm in imam 78kg
Nazaj na vrh
Sorty
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 17, 2013 10:56 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37

slx je ožja in bolj agresivna smuča, ki nudi več užitka pri kratkih zavojih a zato zahteva več od smučarja. V trdoti pa večje opazne razlike med smučama ni. Jaz prodajam SLX waveflex smuči letnik 2010, ki so identične naslednjicam (spreminjali so le grafiko), odlično ohranjene, drsna površina dobesedno brez praske, skrbno mazane in vzdrževane. Robnika še ogromno,nabrusim ti jo na željeni kot itd.. če te zanima se lahko zmeniva za korektno ceno.
2009/2010: 20x
www.vikom.si

z GLAVO na glavo!
Nazaj na vrh
Misfits
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 17, 2013 11:23 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Nov 2011 20:30

napisal sem Elan, ker je to vseeno bolj domača "firma"
ker imaš v imenu to besedo
ker ni bistvene razlike med smučama ampak je bolj pomembno katere se boš navadil

na tvojem mestu bi vzel eno izmed ponudb ki so se pojavile tukaj glede na "udobnost" realizacije.

LP

sezona 12/13; 202x = 106x MtRuapehu Whakapapa NZ, 69x Bad Kleinkirchheim, 12x Pohorje, 14xKrvavec, 1xRogla
sezona 2011/12; 65x = 1x Möltall, 5x Risoul, 17x Pohorje, 35x Bad Kleinkirchheim,7x Saalbach

rokxy
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 17, 2013 11:29 am    Naslov sporočila: Re: prosim za pomoč pri nakupu Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 19:42
Kraj: Zreče

gojko19 je napisal/a:
pozdravljeni, prosim za malo pomoči oz kakšen nasvet glede smuči.. odločam se med smučmi v rangu do 300?, v ožji izbor sem dobil elan slx race 160cm letnik 2011 in pa amphibio 14, slx bi kupil preko bolhe rabljene cca 15x odlično ohranjene cena 250, amphibio pa dobim testne skoraj nove oz 1x vožene za 300?. na voljo imam tudi fischer progessive 800 nove za 300?.. zanima me kaj mi bolj priporočate glede na to da sem rekreativni smučar, svojo tehniko bi ocenil nekje od 1-10 na 7. velik sem 177cm in imam 78kg

moj odgovor še v tej temi

jaz bi vzel amphibio, ker dejansko nekaj je na tej tehniki. če imaš možnost vzami malo daljšo izvedbo, ki ti bo omogočala tako SL kot GS zavoje. race slx 160 je bolj omejena na kratke zavoje in bolj zahtevna, v smislu moči in tehnike.

doma imam oboje, dolžino sem že pozabil, mislim da sta 160 obe, ali pa je slx celo 165. v vsakem primeru je amphibio boljša od slx. razen če si mahnjen na slalom.

glede testne pa si ziher, da ni veliko vožena?
gojko19
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 17, 2013 2:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Sep 2013 18:51

hvala za veše mnenje

kaj pa pravite Elan SL WaveFlex Fusion??

nebi rad kupil nekaj tako trdega da bom po 2h vožnje moral sezuti ker nebom več čutil nog toliko je izbire da res nwm kaj bi vzel
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 62, 63, 64  Naslednja Stran 27 od 64

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Nakup smuči in vse, kar zadeva le-te
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net