Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Čvek » Smučanje in apres ski

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Smučanje in apres ski « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
mccoy
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2012 6:30 pm    Naslov sporočila: Smučanje in apres ski Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 13:16

Živjo
Imam eno vprašanje:
Na katero smučišče mi predlagate, da gremo z družbo na smučanje in da se po smučanju tudi kaj dogaja (apres ski)
Šli bi pa nekje drugi teden januarja.
Zanima me predvsem južna tirolska (Südtirol)

Hvala za Vaše odgovore
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
iga10
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2012 7:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 10:10

Sklepam, da z nazivom ''južna Tirolska'' misliš italijanska smučišča...
Poznam vse vasice iz področja Sellaronde (Arabba, Corvara, Val Gardena,..) in Kronplatz a resnici na ljubo nekega presežka v smislu apres skija tam ni. Je pa vse drugo na zelo visokem nivoju.
Dogajanja po smučanju na ostalih italijanskih smučiščih pa ne poznam.

Če vam ''aprešič'' res veliko pomeni predlagam, da se odločite za Avstrijo. Predvsem v Saalbach-Hinterglem-u je folk zvečer čisto utrgan, tudi smučaje pa je top.
Nazaj na vrh
polh
PrispevekObjavljeno: Tor Sep 18, 2012 9:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 3:52

Res je, Saalbach je kar primeren naslov, z malo sreče lahko ujameš celo koncert ala David Hasselhoff ...Kitzbuhel tudi ne zaostaja prav dosti, malo naprej pa je še Mayrhofen, tudi vreden razmisleka, tam sem bil par let nazaj in je bilo precej živahno, predvidevam, da se ni dosti spremenilo.

Bližnja potencialna varianta je verjetno Schladming, vendar ne vem več kako je s popoldansko-nočnim življenjen. Par let nazaj je bil v centru 'zloglasni' disko po imeu Sonderbar, katerega pa so zaprli oz prestrukturirali, od takrat še nisem bil.
Nazaj na vrh
spicek
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 7:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 15:29
Kraj: Krim

Kot sta predhodnika napisala je Saalbach eden vodilnih glede apres ski-ja, vendar imaš tudi v Kronplatzu ob spodnji postaji gondole (Kronplatz 2000) dve diskoteki (k1 in giggeralm), v katerih zelo dogaja.
Nazaj na vrh
Sorty
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 11:39 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37

pravijo da v obertauern-u dogaja non stop
2009/2010: 20x
www.vikom.si

z GLAVO na glavo!
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 12:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

Jaz v bistvu niti ne vem prav dobro, kaj naj bi bil ta apres. V prav vseh omenjenih mestih sem bil v zadnjih 5 letih in razen popivanja v lokalu ob spodnji postaji žičnice (ponekod pa celo zgornje in potem samomorilski spusti pijancev iz zgornje postaje) kakšne druge zabave nisem opazil. Vsa mesta so bila zvečer že pred 10. mesta duhov. Edina izjema so bile kakšne prireditve (novoletni sejem, svetovno prvenstvo...). Še najbolj živo se mi je zdelo v Ischglu, ampak to je daleč. Sicer pa jaz raje čitam knjigo ali delam kaj tretjega, kot da bi v zakajenem prentrpanem lokalu lokal pivo in jodlal ob preglasni tehno-goveji muski.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 12:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Ja ti.......ko si že star.....
Nazaj na vrh
junche
PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 9:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 22:06

Od smoking bana sem je bolj ali manj konkreten apres omejen na Avstrijo. Ischgl je kar pravi naslov.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Čvek » Smučanje in apres ski
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net