Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 53, 54, 55  Naslednja
 pancerji « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
green-heart
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 5:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2011 19:59

Še eno vprašanje.. je na Gorenjskem kakšna prodajalna kjer ti znajo zares korektno svetovat pri nakupu pancerja??? Al se bo res treba do Koale v Ivančno Gorico pelat?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
spaca157
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 8:46 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 20:59

Je varjanta da cel forum prebereš o pancerjih, pol pa gasa v trgovino za dve urce z debelo denarnico pa pištole na vroč zrak ne pozabi nabaviti.
Neki takega sm js naredil raz debele denarnice, pa nabavu salomon čevel impact 100 pol pa gasa z pištolo na vroč zrak, pa sam grej pa na nogo pa hodit po sobi gor dol, to parkrat ponoviš. Še spat boš hotel s pancerjih
Js sm dvakrat pogrel vsak čevelj in ga obul po 1 uro. Sedaj po celodnevni smuki niti malo noga ne boli.
Pa to varjanto s fenom sem našel na tem forumu.
Nazaj na vrh
green-heart
PrispevekObjavljeno: Pet Nov 18, 2011 9:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2011 19:59

spaca157 je napisal/a:
Je varjanta da cel forum prebereš o pancerjih, pol pa gasa v trgovino za dve urce z debelo denarnico pa pištole na vroč zrak ne pozabi nabaviti.
Neki takega sm js naredil raz debele denarnice, pa nabavu salomon čevel impact 100 pol pa gasa z pištolo na vroč zrak, pa sam grej pa na nogo pa hodit po sobi gor dol, to parkrat ponoviš. Še spat boš hotel s pancerjih
Js sm dvakrat pogrel vsak čevelj in ga obul po 1 uro. Sedaj po celodnevni smuki niti malo noga ne boli.
Pa to varjanto s fenom sem našel na tem forumu.

Ideja je

Kako si kej zadovoljen s tvojim salomonom?? Kakšno velikost pa imaš glede na št. noge? Kakšno maš stopalo - bolj široko al ozko??
Nazaj na vrh
nikolaj
PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 2:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 17:09

Prebral sem cel forum o pancarjih. Večkrat.
Tri leta sem obul vsake pancarje, ki sem jih "srečal"

Zanimalo me je edino, če so mi pancarji zelo v redu, ali jih ima smisel še dodatno gret.

S salomonom sem pa zadovoljen. Prej sem imel X-vawe, smučal zjutraj od devetih, pa še na nočni brez problema. Lani pa so se mi v par dneh tako "raztlačili", da jih več nisem mogel dovolj zategniti, pa noga me je nenormalno bolela (prej pa tri leta ko v teniskah).

Probaval sem vse živo, od takih, da jih napumpaš, vse možne variante ki so po intersportih, Hervisih, specializiranih trgovinah, v glavnem Salomon mi je edini odgovarjal. Nogo imam malo širšo, pa nart imam dokaj visok.
Velikost sem vzel 275, nogo imam 272 in 273. V glavnem sem sledil navodilom iz foruma.

Zdaj pa še samo čakam prvi sneg, pa da jih preizkusim še na terenu.
Nazaj na vrh
spaca157
PrispevekObjavljeno: Sob Nov 19, 2011 2:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 20:59

Pancer imam dolžino 320, najprej sem imel salomon mg pa je bil zelo mehak pa sem se odločil kupiti trše z nekje od 80 do 100 flexa pa sem probaval tehnica za na pumpat 80 flex in nordica speedmachine in sportmashine menda se jim tako reče pa head ,atomic, rosignol in alpina , pa sem pristal nazaj na salomon, so malenkost širši, imam malo širšo nogo, tudi oni za napumpat niso slabi samo me je malo skrbelo glede tiste pumpe z gumo kako kaj dolgo zdrži tista pumpa še prodajalec ni vedu kako in kaj. Saj pravim prvo nočno smuko sem bil razočaran, potem pa sem jih dvakrat fajn pogrel in razhodil, sedaj so pa zelo super, nekaj let bo mir.
Nazaj na vrh
19.marko
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2011 9:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Dec 2010 17:43

Ali ima kdo izkušnje s smučarskimi čevlji FREEMOTION?
Nazaj na vrh
airman02
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2011 7:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2010 12:58

Tako po kar nekaj preizkušanjih pancerjev, so mi najbolj sedli Atomic Hawx 85. Morda kdo pozna ta model?

Imam 70kg kot sem že omenil, elan speedwave 10, naslednje leto namen nabaviti kaj za odtenek tršega. Rad bi pa mel ene bolj udobne, da jih ne rabim odpenjat, pa da dokaj dobr držijo. Se mi zdi da tile so bli tut po 30min gor zlo zlo udobni, ampak sem jih mel do konca zapete že v trgovini, na smučanju pa ponavadi po kakšni furi ali dveh še zategnem klipsne. Tako da me zanima, če si premaknem nosilce, a je to sploh pametno, al iščem kak drug model (en trgovc je neki pametoval, da je to brezveze, da se pol sam plastika krivi in da ni nič kaj bolj noga stisnjena).

Fischer Progressor 100 in podobni se mi zdi da so mi mal pretrdi, ker sem mel zdaj mehkejše in bi bil prevelik preskok.

hvala za pomoč
Nazaj na vrh
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2011 9:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

Če si imel v trgovini do konca zapete, je po mojih izkušnjah to premalo. Moraš vedeti, da se ti bo notranji čevelj še oblikoval po nogi in boš potem skoraj sigurno imel luft.
13/14: 12x
Nazaj na vrh
mat3ii
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 20, 2011 12:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Tor Dec 2011 12:09

Lep pozdrav, kupujem SMUČI ELAN AMPHIBIO WAVEFLEX 12, imam 90kg, pa me zanima, če mi lahko priporočate kakšne pancarje?
Nazaj na vrh
Sorty
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 20, 2011 3:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37

mat3ii zamisli si tvoje vprašanje v smislu: Rad se vozim hitro,doma imam 18 col gume, kater avto naj kupim? Na to se ne da odgovorit. Vsekakor glej pancarje z flexom nad 100
2009/2010: 20x
www.vikom.si

z GLAVO na glavo!
Nazaj na vrh
blaz94
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 4:47 pm    Naslov sporočila: pancerji Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pet Dec 2011 16:42

zdravo...sprasujem ce kdo slucajno ve za pancerje st. 50...za use povsod jih isem naso sm najvecjo 48. smuco sm odlicno zej pa ze tri leta nic. tkda ce kdo slucajno ve se morjo take stevilke tut ki obstojat ne???? .....hvala......
mcsebi
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 23, 2011 11:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Feb 2008 21:46

green-heart je napisal/a:
Še eno vprašanje.. je na Gorenjskem kakšna prodajalna kjer ti znajo zares korektno svetovat pri nakupu pancerja??? Al se bo res treba do Koale v Ivančno Gorico pelat?

Tudi jaz bi ti svetoval, da obiščeš trgovino Koala v Ivančni. Po 20 letih smučanja sem od Lojza (možakar, ki dela tam pa mislim, da je tudi lastnik trgovine) izvedel ogromno novih stvari o "pancarjih". Je pa res, da si moraš vzeti čas, vsaj 3 ure. Jaz sem bil v trgovini 4 ure. Res pa je, da je eni pupi iz Zagreba, ki so se vračali iz treninga z Moltalla, "foum-al" pancarje, kar zna potrajat.
Nazaj na vrh
xoro
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 15, 2012 8:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2012 20:42

Pozdravljeni

Lansko sezono so me zelo bolele noge v pancerjih...imel sem občutek da so preozki in me zato boli..letos sem kupil nove...Rossingnol Experience Sensor 110 z širino 104mm....v trgovini sem jih imel gor slabo urco...imel sem občutek da sem našo prave...ampak po dveh urah voznje so me spet zacele noge zelo bolet...tako da imam torej široko nogo in visok nart ... ima kdo kako rešitev kaj naj še poskusim...

hvala za odgovor...
Nazaj na vrh
janim
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 15, 2012 9:15 pm    Naslov sporočila: Pancerji Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 8:59

JAz mislim da dela najboljše pancerje naša Alpina. Jaz jih uporabljam pribljižno 50 dni na leto, pa do sedaj še nisem imel kaj boljšega, sem pa pred tem uporabljal kar nekaj drugih znamk. Pa še cena je pol manjša kot pa katere druge.
Nazaj na vrh
19.marko
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 15, 2012 9:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Dec 2010 17:43

Katere alpinine pancarje pa imaš?
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 53, 54, 55  Naslednja Stran 37 od 55

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » pancerji
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net