Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Splošno o smučanju » Trening pred sezono

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 Trening pred sezono « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 11:58 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

Sicer so vse to lepo preoblećene in drago prodane bazične vadbe, ampak če deluje zate - super! Veliko ljudem je največji problem v fitnesu disciplina in če delaš v skupini ne moreš toliko zabušavati.
13/14: 12x
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 12:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

MP 3 nabiješ na ušesa in ni nobenega problema v fitnessu z motivacijo....preseliš se v svoj svet in DELAŠ...je pa res, da pri nas v fitnessu ni lih nekih bab, da bi čas izgubljal.. .....zahajajo bolj take sorte, ki mislijo od marca-do junija zgubit 20 kg....
Nazaj na vrh
uros_
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 2:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 15:37
Kraj: Maribor

če je volja in maš v glavi "zrihtano" kaj želiš doseči se vse da in je tudi motivacija taprava
majchy
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 3:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Feb 2011 21:09

Jst čist priznam, da imam probleme z motivacijo pri samostojni vadbi, ker vedno najdem kakšen izgovor Zato se raje poslužujem skupinskih vadb, vsekakor pa ne (samo) zaradi priprav na smučarsko sezono, ampak za splošno dobro počutje. V fitnesu niti ne vem, kako izvajati vaje, in avtomatsko ga povezujem z dolgčasom. Itak je pa najvažnejši rezultat
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 3:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Jep, ženske so rade lepe.....pardon se rade dobro počutijo....
Nazaj na vrh
majchy
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 3:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Feb 2011 21:09

Če bi hotla biti "lepa", bi morala še na kakšno dieto, zmanjšat sladkarije itd., tko mi je pa dost tiste 2x-3x na teden se mal premigat za eno urco - ni od tega nič kej dost večjega učinka kot dobro počutje Se pa vsaj lažje podim po smučiščih gor in dol, ne da bi morali moški kolegi poslušati moje jamranje
Nazaj na vrh
marko
PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2011 4:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča za mali srpan
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00
Kraj: Ljubljana

miki je napisal/a:
Drugače pa je zame najboljša priprava za smučanje - smučanje

(zdaj pa 'udri po siromaku', kako je moj pristop napačen in nevaren za poškodbe itd., moj odgovor je: vsak po svoje ...)

Pri meni je pa ravno obratno. Zame je pa smučanje najslabša priprava na smučanje. Ugotavljam, da imam po 1 tednu smučanja manj kondicije kot pred začetkom (ampak tudi več moči). Zato grem včasih zvečer po smučanju še malo tečt. Pa tudi drugače, če ne bi bil vsaj približno pripravljen že za prvo smuko, sploh ne bi mogel ustrezno upogniti smuči in pancerja in bi se vozakal v tistem staroavstrijskem stilu na stegnjenih nogah. Jasno sem pa tudi čisto preveč škrt, da bi si privoščil 2-urno smuko.
Nazaj na vrh
marcus
PrispevekObjavljeno: Tor Nov 29, 2011 8:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2011 20:01
Kraj: Tolmin

Torej hvala za vse predloge in namige, vidim pa da imate tudi na ta del smučanja različne poglede in pristope.

Sam sem s sezono začel v nedeljo ( če ne štejem poletnega Molltala ), na Turracherju, čeprav sem prvotno nameraval na Katschberg, pa je obveljala hčerina želja. Delovali sta vlečnica Wildkopflift in šestseda Zirbenwaldbahn, ter ob njej le plava proga, čeprav je rdeča že precej zasnežena, vendar manjka še dan ali dva zasneževanja. Predpostavljam da bo do vikenda tudi to urejeno.

Po celodnevnem smučanju sem še kar zadovoljen s pripravljenostjo, čeprav še malo manjka na moči, pa tudi na eksplozivnosti, kar sem občutil predvsem pri kratkih in hitrih zavojih. So pekle noge oziroma mišice nad koleni. Samozavest je tudi bila, še posebej po prvih vožnjah ko sem ugotovil odlično pripravljenost smuči ( moram pohvalit ven-servis iz Tomačevega ). Za prvi dan z eno besedo super, bo pa potrebno še delat.

Progi odlično pripravljeni, vreme super mogoče celo malo pretoplo, smučarjev bolj malo, za cca pet sedežev, po 12h pa je itak bilo skoraj prazno, cena karte pa sploh ugodno - odrasli 16?, sem se dobro nasmučal, samo proti koncu je že postalo monotono.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2 Stran 2 od 2

Kazalo po Smucisca.net forumu » Splošno o smučanju » Trening pred sezono
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net