|
Mölltal 2010/11 |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
mlavta1 |
Objavljeno: Čet Sep 30, 2010 9:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smučarski vaditelj

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 21:30 Prispevkov: 369
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miki |
Objavljeno: Pet Okt 01, 2010 8:07 am Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3691 Kraj: Maribor
|
Tomi, ti si sadist . Si kaj pogledal dol po progi proti Panoramabahn? Da nekaj zasnežujejo, se vidi na Webcamu - kako ocenjujueš možnosti da bi v kratkem odprli? _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomi |
Objavljeno: Pet Okt 01, 2010 11:11 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18 Prispevkov: 1334 Kraj: Jesenice
|
Tudi jaz sem samo na webcamu videl, da so zasneževali zgornji del. Kako je naprej, pa ne vem. Predvideval sem, da bodo zasnežili povezavo do ledenika, a je od spodaj videti samo naravni sneg. Malo dvomim, da so zasneževali nižje po progi ob Panoramabahnu, ker so v prejšnjih letih vedno najprej odprli severno progo, na kateri se pa tudi ne dogaja nič. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sernk |
Objavljeno: Pet Okt 01, 2010 4:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Jan 2007 21:33 Prispevkov: 127 Kraj: Stanežiče
|
@tomi si mogoče videl če že kaj urejajo park? Sicer pa upam da čimprej pride velika pošilka naravnega snega  _________________ Sezona 14/15 2x Stari vrh |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomi |
Objavljeno: Pet Okt 01, 2010 6:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
Prejšnji teden sem opazil tri kupe z zastavicami in nad njimi nekaj kot startno rampo. Zdaj na to nisem bil pozoren, mislim pa, da je bilo vse zalito z novim snegom. Na povečanem izrezu slike se da malo slutiti. Za pravi park pa bo potrebna konkretna pošiljka snega, nekaj se res obeta naslednji teden.
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomi |
Objavljeno: Pon Okt 04, 2010 10:27 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
Miki, sem mislim da boš ti napisal poročilo, pa ga moram kar jaz .
Končno je vreme omogočilo sestaviti kompleten vikend. V soboto je bilo sicer oblačno, a sonce je svetilo skozi oblake in vidljivost je bila dobra. Popoldne sneg niti ni bil tako južen, zato me je v nedeljo precej trda podlaga kar malo presenetila. Zato sem zjutraj bolj počasi nizal vožnje in si vmes ogledoval tekmovalce. Okrog opoldneva je le začelo popuščati in po kratkem kosilu sem šele začel res uživati. Do pol treh je bil sneg še zelo dober, potem pa se je na nekaterih delih nekoliko preveč ojužil, spodnja četrtina pa je bila vse do konca odlična. Ljudi je bilo zelo veliko in dopoldne je vrsta pred šestsedežnico segala do dvosedežnice in še dlje, popolnoma spraznilo pa se je šele okrog pol dveh. Tudi proge so ostale postavljene, Avstrijci so na desni polovici leve proge v soboto vbrizgavali vodo v sneg in v nedeljo so progo že postavili in zgladili za nasledni dan.
Naj opišem še jutranje dogajanje na spodnji postaji vlakca. Že kmalu po šesti uri so se začele valiti kolone avtov, avstijska in še katera reprezentanca so šli gor še v temi. Potem pa so kmalu začeli voziti klubski kombiji in že pred pol osmo je bilo pred vstopom na vlakec veliko čakajočih. Ob osmih so peljali gor samo trenerje, tako da se je spodaj nabralo že za kakšna dva vlakca ljudi, ki so se jih četrt čez osem le usmilili in ob pol devetih smo prišli gor tudi ostali.
Lp, Tomi
|
 |
miki |
Objavljeno: Pon Okt 04, 2010 10:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3691 Kraj: Maribor
|
tomi je napisal/a: | Miki, sem mislim da boš ti napisal poročilo, pa ga moram kar jaz . | Sem računal nate ... pa še lepše fotke imaš . Sicer pa sva oba s Tomijem ugotavljala, da ne pomniva kdaj je bilo tako zgodaj na Molltalu toliko folka, navadno se je gneča začela šele proti koncu oktobra. Res se ne splača biti prezgoden, popoldan je boljša smuka in bistveno manj gneče! _________________ Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
H2o |
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 5:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Dec 2006 22:18 Prispevkov: 411
|
miki je napisal/a: | Res se ne splača biti prezgoden, popoldan je boljša smuka in bistveno manj gneče! |
No ja, vsake oči imajo svojega malarja. Meni je bilo bolje zjutraj, kot popoldan, ko so bili na vrhu že precej veliki kupi. Ljudi pa res kar precej, ja. _________________ 24/25: 37x
23/24: 19x
22/23: 9x
21/22: 49x
20/21: 11x
19/20: 36x (čista jeeeba)
18/19: 59x
17/18: 50x
16/17: 49x
15/16: 56x
14/15: 51x
13/14: 28x (žled)
12/13: 55x
11/12: 56x
10/11: 50x
09/10: 82x
08/09: 45x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
urqlle |
Objavljeno: Tor Okt 05, 2010 9:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Dec 2005 22:59 Prispevkov: 41
|
se pravi, če bi se v ponedeljek spravil tja, kdaj potem priporočate odhod iz LJ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gorazd78 |
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 3:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Sep 2010 16:09 Prispevkov: 52 Kraj: Prevalje
|
s prijateljema grem na Moeltall smučat,pa me zanima na kakšen način vi kupite tole karto za 20EUR,ker bi tut mi radi kupli omenjene karte,pa je po moje kr problem z nakupom te karte ker te po moje na blagajni malo čudno pogleda ko hoče odrasla oseba kupit to mladinsko karto.
hvala za odgovore |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
klump |
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 4:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2010 15:02 Prispevkov: 31 Kraj: LJ
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Celski |
Objavljeno: Sre Okt 06, 2010 8:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 19:45 Prispevkov: 37
|
Ali kdo pozna kolikor toliko ugodno prenočišče v Flattachu ali po dolini gor? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tomi |
Objavljeno: Čet Okt 07, 2010 8:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
Da boste vedeli, kaj lahko pričakujete gor v naslednjih dneh: toplo vreme je pobralo kar nekaj snega, ponekod je že malo rjav in tudi nekaj črnega ledu je spet pokukalo na plan, pa kakšen kamenček tudi . Popoldne se sneg precej ojuži in zato bo zjutraj pravi 'beton'. Torej, do dvanajstih ali celo enih za H2o-ja, potem pa zame in Mikija .
Lp, Tomi
|
 |
cimbalca |
Objavljeno: Ned Okt 10, 2010 8:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Sre Feb 2010 1:40 Prispevkov: 71
|
Tanima me če je poleg skipass karte za koroška smučišča treba še kaj doplačat za tole železnico, ki te potegne na 2200m ali je to že vse v ceni karte? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Celski |
Objavljeno: Ned Okt 10, 2010 9:00 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Sep 2010 19:45 Prispevkov: 37
|
Vlak je vključen v ceno smučarske vozovnice.
Sicer pa sem bil v petek gor. Zjutraj je res bil res beton, neprebavljivo, po 13. uri pa je bilo že precej ojuženo in spet neprebavljivo. Glede na lepo vremensko napoved v naslednjem tednu se bo slika najbrž ponavljala. Dokler ne zapade nekaj več snega je po moje vse skupaj res le za največje navdušence. Na smučišču je bilo zelo veliko reprezentanc in klubov, od japoncev, fincev, turkov, slovakov in poljakov do avstrijcev, švicarjev, italjanov, švedov in hrvatov. Na parkirišču sva naštela vsaj 70 kombijev.
Nazadnje urejal/a Celski Pon Okt 11, 2010 10:06 am; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|