|
Formatic |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
MORIS |
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 10:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 19:16 Prispevkov: 653
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
technoalpin56 |
Objavljeno: Tor Mar 09, 2010 10:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 23:27 Prispevkov: 604
|
MORIS je napisal/a: | A technoalpine pa rabi? |
Se bom delal da to ni blo provokativno.
Kot sem že povedal, si jih (ponavadi) ugledna smučišča privoščijo. Pa ne samo zaradi dizajna, ampak tudi zaradi zmogljivsti. To je vse kar sem želel povedati in upam da ne boš drezal dalje. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
atomic sl12 |
Objavljeno: Sre Mar 10, 2010 1:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Jan 2008 20:21 Prispevkov: 197 Kraj: maribor
|
Se sreča da majo ta ugledna smučišča denar če ne si ziher nebi kupli techno alpinov,ko pa za enega techno alpina dobiš 2 lenkota fa 540.Pa smo zašli z teme. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
technoalpin56 |
Objavljeno: Sre Mar 10, 2010 4:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 23:27 Prispevkov: 604
|
atomic sl12 je napisal/a: | Se sreča da majo ta ugledna smučišča denar če ne si ziher nebi kupli techno alpinov,ko pa za enega techno alpina dobiš 2 lenkota fa 540.Pa smo zašli z teme. |
Vsekakor, in kar večina smučišč jih ima kjer imajo pomembnejše tekme (Bormio, Hauser Kaibling, ...).
Na žalost smo res zašli s teme ampak saj vemo kdo nas je zavedel v to.
Da je vsaj nekaj v zvezi s temo v mojem prispevku je tukaj nekaj slik iz Trakkemskina (ker pač vsak ne gleda te spletne strani):
Brand new in Cortina :
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|