|
Alta Badia, Arabba, Val Gardena |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
Avtor |
Sporočilo
|
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 12:31 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
matjaz je napisal/a: | mcsebi je napisal/a: | Tudi sama z ženo sva bila presenečena nad "gužvo"!!!
Največ je bilo nemcev, italijanov, nekaj malega nizozemcev, skandinavcev, presenetljivo malo je bilo poljakov, čehov,...
Se kar pozna recesija ali kriza pri ostalih. , če sem malo "žleht" - hvala bogu!  |
Sem govoril s tipom, ki že vrsto let hodi v Arabbo zadnji teden v Januarju in mi zatrjuje, da je letos bilo polovico manj folka. Sicer pa lepa slikovna reportaža. Sta pa res imela sreču z vremenom. Sta me prepričala, da (čeprav je malce daleč) obiščem Alpe di Siusi na smučeh iz Corvare. Mislim, da bom porabil do Saltrie peko Ciampinoi in Monte Pane ravno toliko, kot vidva iz Canazeia. Seveda, če bo le 20.-27. marca še dovolj snega za smučanje preko dolin. |
Tudi za prejšnji teden za Alta Badio oz. območje Sella Ronde velja, da je bilo občutno manj ljudi......zdaj ali je to vpliv recesije al je to kak drug vzrok, je pa že drugo vprašanje...Bilo je dosti Nizozemcev, Nemcev, Britancev in Slovencev......Za merilo sem pa vzel jutranjo gužvo na spodnji postaji Piz La Ille (Gran Risa)...Lani sem do 10 ure spravil 1 maks. 2 vožnji, medtem ko letos 3-4 vožnje...pa tudi na drugih progah ni bilo sile, razen seveda na standardnih mestih vstopa na Sella Rondo, kar pa mene ne tangira preveč, ker tega ne hodim več vozit....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damjan |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 1:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 17:53 Prispevkov: 20
|
če sem prav razumel, potem kupim DOLOMITISUPERSKI karto za 8 dni??? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 2:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2007 19:29 Prispevkov: 63
|
Absolutno. Z SUPERSKIRAMO nimaš kaj delati v Val Gardeni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcsebi |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 6:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Feb 2008 21:46 Prispevkov: 73
|
markxx je napisal/a: | mcsebi je napisal/a: | markxx je napisal/a: | mcsebi je napisal/a: | ..... - SuperSki Rama Dolomiti za vseh 8 dni!!! |
Val Gardena, Arraba, Alta Badia, Val di Fassa,... spada pod DolomitiSuperski karto, Skirama Dolomiti pa je drugo smucarsko podrocje v Dolomitih, kjer je Maddona di Campiglio, Monte Bodone,...
Torej to sta 2 podrocja in ti rabis karto za DolomitiSuperski. |
...in če še prišteješ Alpe de Siusi so tri, torej rabiš SuperSki Ramo.  |
To ne bo res. Karta za Val Gardeno vsebuje tudi Alpe di Siusi. Alpe di Siusi nima nobene veze s Skiramo, ampak z Dolomitisuperski. Verjemi sem bil tam vec kot enkrat  |
Če še enkrat prebereš post boš videl, da sem napisal prvo SUPERski Rama Dolomiti, kar je sedaj Dolomiti Superski - brez "Rama" in ne Skirama, v drugem postu pa SuperSki Rama, Dolomiti sem izpustil, ker je reč bila itak o Dolomitih!!! Lani ali pa vsaj dve leti nazaj se je imenovala SuperSki Rama Dolomiti, od letos ali pa od sezone 2008/09 pa Dolomiti Superski, torej se vama oproščam, ker sem spregledal "novo" ime!
In fisherpro, verjemi, da sem preveril in vem kaj pišem. Včasih je potrebno malo bolje prebrati. Tudi na blagajni sem v angleščini rekel, da bi dve SuperSki Rama Dolomiti in dobil Dolomiti Superski brez kakšnega dodatnega spraševanja, če želim skiramo ali Dolomiti Superski!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
markxx |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 7:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Okt 2008 20:29 Prispevkov: 125
|
mcsebi je napisal/a: | markxx je napisal/a: | mcsebi je napisal/a: | markxx je napisal/a: | mcsebi je napisal/a: | ..... - SuperSki Rama Dolomiti za vseh 8 dni!!! |
Val Gardena, Arraba, Alta Badia, Val di Fassa,... spada pod DolomitiSuperski karto, Skirama Dolomiti pa je drugo smucarsko podrocje v Dolomitih, kjer je Maddona di Campiglio, Monte Bodone,...
To ne bo res. Karta za Val Gardeno vsebuje tudi Alpe di Siusi. Alpe di Siusi nima nobene veze s Skiramo, ampak z Dolomitisuperski. Verjemi sem bil tam vec kot enkrat  |
Če še enkrat prebereš post boš videl, da sem napisal prvo SUPERski Rama Dolomiti, kar je sedaj Dolomiti Superski - brez "Rama" in ne Skirama, v drugem postu pa SuperSki Rama, Dolomiti sem izpustil, ker je reč bila itak o Dolomitih!!! Lani ali pa vsaj dve leti nazaj se je imenovala SuperSki Rama Dolomiti, od letos ali pa od sezone 2008/09 pa Dolomiti Superski, torej se vama oproščam, ker sem spregledal "novo" ime!
In fisherpro, verjemi, da sem preveril in vem kaj pišem. Včasih je potrebno malo bolje prebrati. Tudi na blagajni sem v angleščini rekel, da bi dve SuperSki Rama Dolomiti in dobil Dolomiti Superski brez kakšnega dodatnega spraševanja, če želim skiramo ali Dolomiti Superski!  |
Zdaj se pa ze malo zapletas DolomitiSuperski karta se imenuje tako ze najmanj 8 let, ko sem bil tam prvic. _________________ Sezona 2009/2010: 3xKatschberg, 6xKaprun/Zell am See, 6xKrvavec, 5xGolte, 1xVišarje |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
niko |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 7:23 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Dec 2006 16:47 Prispevkov: 107
|
Skirama velja za:
-Madonna di Campiglio
-Pinzolo
-Marilleva-Folgarida
-Pejo
-Tonale
-Andalo
-Monte Bondone
-Folgaria-Lavarone |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 8:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
mcsebi je napisal/a: | markxx je napisal/a: | mcsebi je napisal/a: | markxx je napisal/a: | mcsebi je napisal/a: | ..... - SuperSki Rama Dolomiti za vseh 8 dni!!! |
Kolega, če ti kaj ni bilo jasno, sem ti link zraven pripopal....samo eni pač dalje trabunjate svoje... Je pa res, da lahko s SEZONSKO KARTO , kar BTW ni eno in isto kot večdnevna karta Superskidolomiti, gostuješ na območju Adamello Brenta, kar pa najdeš tule:
Saisonskipass mit Gratis-Skitagen
Mit dem gültigen DolomitiSuperski-Saisonskipass sind Sie im Trentiner Skigebiet Adamello Brenta 5 Tage gratis auf den Liften und Pisten unterwegs. Vir: http://www.dolomitisuperski.com/de-DE/gratis-skipass--dolomiti-superski-291DE.html
Pa malo je treba vedet kaj je Trentino in kaj Alto Adige....
Se ti že kaj svetlika v čem je keč????  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcsebi |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 10:36 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Meni je čisto vse jasno, smučal v obeh območjih, Madonna in Val Gardena, pa recimo, da tudi malo ločim kaj je Trentino in kaj Alto Adige!!!
Res je, moja napaka, da sem vpletel to famozno "ski ramo" še v Dolomite superski besedo, zato ni treba človeka kar "ubit", a ne?
Boljše bit 5 minut nor, kot pa celo življenje. Smo zadevo razjasnili in mislim, da ni več potrebe po nadaljni debati okrog tega!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miroko |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 10:50 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:32 Prispevkov: 76
|
mcsebi je napisal/a: | Meni je čisto vse jasno, smučal v obeh območjih, Madonna in Val Gardena, pa recimo, da tudi malo ločim kaj je Trentino in kaj Alto Adige!!!
Res je, moja napaka, da sem vpletel to famozno "ski ramo" še v Dolomite superski besedo, zato ni treba človeka kar "ubit", a ne?
Boljše bit 5 minut nor, kot pa celo življenje. Smo zadevo razjasnili in mislim, da ni več potrebe po nadaljni debati okrog tega!  |
To pa res ni nič takega. Ker si smučal na obeh smučiščih pa prosim povej kje ti je bilo bolj všeč? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcsebi |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 10:53 pm Naslov sporočila: |
|
|

|
Definitivno Val di Fassa, Val Gardena in Alpe de Siusi! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
polde |
Objavljeno: Tor Feb 23, 2010 10:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Nov 2005 9:25 Prispevkov: 368 Kraj: Ljubljana
|
Kje je Skirama Dolomiti di Brenta in kje so Dolomiti Superski smo razčistili. Samo "SKIRAMA" pa je tudi kraj, kjer se prodajajo smučarske vozovnice (po domače blagajna za karte). Mogoče je do lapsusa prišlo ravno zaradi tega. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz |
Objavljeno: Tor Mar 02, 2010 12:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
fischerpro3 je napisal/a: | Pa še malo statistike:
-presmučanih dni: 7,
-višinskih metrov:53.597,
-prevoženih kilometrov:292,
-uporabljeno 192 različnih naprav.....
-Uporablajli v 90 % rdeče in črne proge.....  |
Sem slišal, da statistika za nazaj zaradi varovanja osebnih podatkov ne deluje več !? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Čet Mar 04, 2010 7:53 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

|
matjaz je napisal/a: | fischerpro3 je napisal/a: | Pa še malo statistike:
-presmučanih dni: 7,
-višinskih metrov:53.597,
-prevoženih kilometrov:292,
-uporabljeno 192 različnih naprav.....
-Uporablajli v 90 % rdeče in črne proge.....  |
Sem slišal, da statistika za nazaj zaradi varovanja osebnih podatkov ne deluje več !? |
Narobe si slišal.....preverjeno tudi letos in deluje....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Marvin |
Objavljeno: Čet Mar 04, 2010 8:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28 Prispevkov: 389
|
Zanima me za kakšne osebne podatke gre???
Kolikor vem vpišeš samo številko, ki jo najdeš na karti in to je to... _________________ ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matjaz |
Objavljeno: Čet Mar 04, 2010 8:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

|
Sorry. Sem bil pač zaveden. Toliko bolje, da dela. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|