Avtor |
Sporočilo
|
fischerpro3 |
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 7:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sandokan |
Objavljeno: Ned Dec 06, 2009 9:29 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 11:32 Prispevkov: 57 Kraj: Posavje
|
Kaj pa menite o ICEPEAK-u? Cenovno zelo ugoden, pri oblačilih za prosti čas se je že velikokrat izkazal. Ne vem pa kako je z njihovimi smučarskimi oblačili. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smrkec88 |
Objavljeno: Pon Dec 07, 2009 9:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 12:42 Prispevkov: 136 Kraj: šmartno pri litiji
|
Glede NESA sm že povedu d ni neke kvalitete glede toplote, je pa res da je cenovno ugodno, tuki je sam uprašanje kok denarja mislš dat za komplet? _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DeX |
Objavljeno: Pon Dec 07, 2009 5:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Jan 2009 16:50 Prispevkov: 211
|
sandokan je napisal/a: | Kaj pa menite o ICEPEAK-u? Cenovno zelo ugoden, pri oblačilih za prosti čas se je že velikokrat izkazal. Ne vem pa kako je z njihovimi smučarskimi oblačili. |
Jaz imam Icepeak smučarsko bundo..
Na razprodajah sem jo dobil znižano iz 170 na 115? če se ne motim, ima 5000 vodnega stolpca in zračnosti, kar ni lih veliko za smučarsko jakno, ampak se je zaenkart izkazala za čist super zadevo. Pa tudi dovolj topla je. Če ni nekega groznega mraza imam spodaj samo smučarsko perilo in želvo, pa je to to, če je pa bolj mraz, pa še kakšen puli. Zeblo me skratka še ni, pa sem imel lani parkrat kar smolo z vremenom. Enkrat je v Katschbergu celo cel dan moker sneg, zmešan z dežjem padal, pa mi ni prišlo skozi, ajde je bla mal fajhtna, sam nič hujšga..
Skratka za tak denar bi jo takoj še enkrat kupil, zame več kot dovolj dobra. Pa še dizajn je hud  _________________ Powered by Elan SLX Waveflex Fusion, Elan GSX Waveflex Fusion, Elan 82XTI Amphibio, Fischer Worldcup SL & Fischer Worldcup GS Masters |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Amater:) |
Objavljeno: Pon Dec 07, 2009 5:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01 Prispevkov: 487
|
Meni so Icepeakovo ukradli in sem dokaj na hitro potem kupil Exxtasy znizano iz 200 na 130 EUR. Ena dokaj neznana nemska firma, ki pa dela cisto solidne stvari, edino dizajnov nimajo tradicionalno smucarskih, ampak malo mejijo na bordersko modo. 10.000 mm vodnega stolpca, zeblo pa me ni nikoli...  _________________ 10/11: 21x
11/12: 16x
12/13: 13x
13/14: 12x |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mcsebi |
Objavljeno: Tor Dec 08, 2009 12:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Feb 2008 21:46 Prispevkov: 73
|
smrkec88 je napisal/a: | Glede NESA sm že povedu d ni neke kvalitete glede toplote, je pa res da je cenovno ugodno, tuki je sam uprašanje kok denarja mislš dat za komplet? |
No, tu se pa ravno ne bi strinjal s tabo. Sam imam Nes-ov komplet, pa je čisto OK - tudi dovolj topel! Pri smučanju imam športno perilo, puli, želvo in jakno pa mi je čist zadosti toplo, mogoče še malo preveč, pa sem bolj pri "zmrznjenih"! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smrkec88 |
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 10:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
mcsebi je napisal/a: | smrkec88 je napisal/a: | Glede NESA sm že povedu d ni neke kvalitete glede toplote, je pa res da je cenovno ugodno, tuki je sam uprašanje kok denarja mislš dat za komplet? |
No, tu se pa ravno ne bi strinjal s tabo. Sam imam Nes-ov komplet, pa je čisto OK - tudi dovolj topel! Pri smučanju imam športno perilo, puli, želvo in jakno pa mi je čist zadosti toplo, mogoče še malo preveč, pa sem bolj pri "zmrznjenih"! |
Lej to je moje osebno mnenje, mev sm za probo 4 nove komplete pa noben ni bil tok topel kokr moja 3 leta stara oprema, ali je prepihala, ob snegu hitro mokra ratala, najbol me je pa motilo ko sm se potil je bunda od vznotri mokra ratala in me je po krbtu začelo zebst pa sm mev lohka tut puli ali polover oblečen. _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Sre Dec 09, 2009 11:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2898 Kraj: Ljubljana
|
Roadrunner je napisal/a: | Ja ja vse te znamke so mi znane...
Ampak nevem ce bi dau 1200EUR za jakno in hlace... Potem si privoščim raje še kakšen teden v Dolomitih...
Rad bi kakovostno zadevo za normalen denar... Vedno ciljam na razprodaje... Pa saj veste kako je tam... Dobiš ali pa ne...
Zato mogoce iscem kako malo noname znamko, ki se se uveljavla... Zal ne poznam toliko, da bi vedel katere stvari so kvalitetne a obenem tudi malo ceneje... Sel bi tja do max. 400 EUR za bundo in hlace... In pa ja... ne bi kupoval ciste klasike... Nekaj v stilu Andraza... Sem prevec zahteven za ta denar ali me boste presenetili s kaksno dobro informacijo?
Pa hvala za use odgovore do sedaj:)
Lp | Hm tudi jaz prisegam na Aesse. Sem lani kupil njihov drugi komplet. Ne spomnim se sicer cene, ampak v outletu je bil po moje cenejši celo od razprodajnih cen NES. In to pri takšni kvaliteti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smrkec88 |
Objavljeno: Pet Dec 11, 2009 11:06 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snowgal |
Objavljeno: Sob Dec 26, 2009 7:27 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Dec 2009 19:23 Prispevkov: 2
|
Zastopnik za Karbon se nahaja na Brnčičevi 13, Ljubljana (www.s-pro.si). Je ceneje, kot v Tomas sportu (tudi, če šteješ, da ima Tomas sport akcijo).
Karbon je dobra firma, sam v Slo precej nepoznana. Smučarji, ki jo uporabljajo, so zadovoljni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
obiwan |
Objavljeno: Čet Feb 04, 2010 12:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 16:38 Prispevkov: 3
|
andraž se meni osebno zdi precejen, ne trdim da je slab, ampak samo precenjen, materiali se mi zdijo pretanki, in so namenji bolj za lepo vreme,
sam imam karbon in sem zadovoljen, tako z prezračevalnim sistemom kot z izolacijo, tudi vlago odbija zelo dobro (nevede sem sedel pod kapnikom, in se kaplje niso vpile v material) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elan |
Objavljeno: Čet Feb 04, 2010 12:47 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56 Prispevkov: 500
|
obiwan je napisal/a: | andraž se meni osebno zdi precejen, ne trdim da je slab, ampak samo precenjen, materiali se mi zdijo pretanki, in so namenji bolj za lepo vreme,
|
a debelina materiala ti je pomembna za kakovost?
zanimivo... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sorty |
Objavljeno: Čet Feb 04, 2010 12:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37 Prispevkov: 310
|
res je imam jakno oz. windstoper, ki je debel malce bolj kot kak puli pa tudi pri -20 ne zebe..Tko da ocenjevanje po debelini je nesmiselno _________________ 2012/2013: 1x Molltal, 5x Kronplatz
2011/2012: 20x
2010/2011: 20x
2009/2010: 20x
www.vikom.si
z GLAVO na glavo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Čet Feb 04, 2010 2:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
obiwan je napisal/a: | andraž se meni osebno zdi precejen, ne trdim da je slab, ampak samo precenjen, materiali se mi zdijo pretanki, in so namenji bolj za lepo vreme,
sam imam karbon in sem zadovoljen, tako z prezračevalnim sistemom kot z izolacijo, tudi vlago odbija zelo dobro (nevede sem sedel pod kapnikom, in se kaplje niso vpile v material) |
Ne drži....andraža morš imet v trodelnem kompletu...(hlače+jakna+sofshell)...in ni nič pretanko, pa tudi zebe in premoči ne...preverjeno, večkrat...edino drag je, ampak če imaš v redu špuro, se ga da dobit za ugodno ceno....  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damjan |
Objavljeno: Čet Feb 04, 2010 2:42 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2010 17:53 Prispevkov: 20
|
kaj pa GOLDWIN,