Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - Aktualne informacije 2009/2010

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 51, 52, 53  Naslednja
 Mariborsko Pohorje - Aktualne informacije 2009/2010 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
skandinavec
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 9:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sob Jan 2010 22:27

Glejte..za tak denar Pohorje ponuja premalo in to je dejstvo. Kar se pa prog tiče so na dnevnih smukah OK,kar se pa nočnih tiče pa me nobeden tukaj ne bo prepričeval, da so proge ratrakirane pred nočno, ker 6x, kolikor sem jaz bil letos in 15x lani,niso bile ratrakirane niti 1x. Glede osebja nimam pripomb,niti glede gostinske ponudbe. Za mene je najbolj važna kvaliteta priprave samih prog in na nočnih smukah je ta žal pod nivojem.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 9:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Na nočnih progah se tepta, in ne odstopam od tega dejstva, očitno se smučaš po neteptanih pobočjih smučišča. Tepta pa se vsak dan. Vprašanje je samo kdaj greš ti na nočno?
Nazaj na vrh
skandinavec
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 9:10 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Kje se tepta...v gozdu??
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 9:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Točno tukaj:

Tako da prosim brez takšnih. Proge pa se teptajo ob desnem robu, od vrha pa do trikotne jase, ob možnosti še delno čopka.
Nazaj na vrh
skandinavec
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 9:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Proge na začetku nočne so v popolnoma enakem stanju, kot so ob zaključku dnevne smuke in to je dejstvo!!!
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 9:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Preberi si še enkrat kaj sem napisal. Očitno se prelješ po nesteptanem območju. Kot sem napisal se tepta od vrha mimo lukeja pa do trikotne. Pod 4 sedežnico in na Stadionu se ne tepta pred nočno.
Nazaj na vrh
skandinavec
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 9:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

OK zgleda res lepo ampak v ponedeljek in sredo ko sem bil jaz na nočni niso zgledale tako!!! očitno se po sliki sodeč ratrakirajo samo ob vikendih!!
Nazaj na vrh
škrat
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 10:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Jan 2009 21:11

Danes je bil nočni stadion v obupnem stanju. Pustili so ga v razritem stanju (snowboard tekma).
Pohorci hvala.

A je res tako težko bilo danes po 14. uri poteptati stadion?
Nazaj na vrh
alenn
PrispevekObjavljeno: Ned Jan 31, 2010 10:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Sep 2009 16:36

ja, če bi teptal bi bila ura 15.00 ?
Nazaj na vrh
mariborcan
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 2:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45
Kraj: Maribor

Lenko (ali kateri drugi poznavalec), v čem pa je finta, da pred nočno teptajo samo te omenjene proge in ne tudi ostalih (predvsem tu mislim stadion ter progo pod Poštelo)? Sicer pa se mi zdi malo pretirano tako vneto prepričevanje ljudi, da proge se teptajo pred nočno, če to velja za manj kot polovico prog... Je pa letos vsaj cena nočne bolj uravnotežena s tem, kar ti za ta denar nudijo.
Nazaj na vrh
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 7:16 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Ker je teptanje takšne proge bolj zahtevno, in ne bi mogli ravno nekako vredu urediti v teh 2 urah, pa še potem bi itak nekako proga mehka bila in bi bili na istem.
Nazaj na vrh
alenn
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 9:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Sep 2009 16:36

ja v tem se pa popolnoma strinjam pa čeprav mam letno karto, so vsaj vidli, da je bila lani za nočno cena dosti dosti predraga za 3 ure smučanja, če se ne motim samo za 2? ceneje kot dnevna? NE VIDIM TUKAJ LOGIKE ! Pohorci so imeli svojo strategijo hh
Nazaj na vrh
zlatko83
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 9:37 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 10:29

Da presekamo tole neumestno debato
Skandinavc in ostali slepci, proga za nočno je poteptana od vrha, mimo Lukeja in po Čopki do spodnje postaje gondole. Če nisem na nočni, pa gledam vsak dan ratrake skozi okno, in to kmalu po 4 uri. Je pa res, da je že po drugi vožnji proga v takšnem stanju, kot da je sploh ne bi teptali. Okrog tega sem se pogovarjal z ratrakisti. Pravijo, da bi po teptanju sneg moral mirovat vsaj par ur, da se sprime nazaj. Tako pa se smučarji takoj zakadijo v to nesprijeto kašo snega in takoj spet nastanejo kupi. To je na strmejših progah še večji problem, tam bi dejansko po teptanju bilo smučišče slabše, kot pred teptanjem.
Pa še eno stvar so pojamrali ratrakisti. Ko teptajo med 4 in 6 uro, se kljub zaprtemu smučišču smuča ogromno smučarjev. Samo čakamo lahko, kdaj se bo zaradi neodgovornih smučarjev zgodila kakšna nesreča
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 3:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Zanimivo, da nihče ne omeni krepko naladanih pležuharjev, ki jih je polno na vsaki nočnii....Bo sila zanimivo, ko bo komu kak tak direktno v hrbet priletel....smučar ni, sankač tudi ne, pohodnik še manj.....karto mu pa prodajo.....ja denar je sveta vladar. Sem zadnjič malo opazoval iz ciljne arene...ovi kreteni direktnega spustijo, kar od prelomnice navzdol.... Po mojem, nimajo kaj iskati na smučišču.....Kaj pa vi?? Da ne govorim, kako se počutijo učitelji smučanja z malo deco na bejbiki na Bellvueju...To samo gledaš in čakaš kdaj bo kdo kakega malega froca nabasal...
Nazaj na vrh
technoalpin56
PrispevekObjavljeno: Pon Feb 01, 2010 4:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 23:27

Vsi domačini (z lenkotom na čelu) hvalite nočno, ostali ste pa vsaj realisti.

Jaz sem tudi domačin pa vem kak je na stvari, ne vem zakaj bi lagal in hvalil nekaj, če ni tak, kot bi moralo bit. Že verjamem iz tvoje slike da nekaj prog steptajo ampak drugače pa so šalabajzerji - tisto z zaledenelimi sedeži vse velja, danes zjutraj ob 6.30 ko sem šel od doma na Pohorju vse mirno, nobenga topa vkloplenega, vuni -8 °C. Pridem domov, pogledam gor, topovi delajo in motijo smučarje. Saj razumem da si morajo delati zaloge ampak ... zakaj ne ponoči? Pa tudi če bi padalo na steptano podlago bi blo nekaj čisto drugega kot metanja tega na smučarje podnevi.

Dajmo bit malo bolj realni. Lenko, saj razumem da se ti to smučišče zelo dopade in to ampak vse pa tudi ni vredu, kot to misliš (ali pa govoriš in prepričuješ druge). Še pod svoj status maš Pohorc napisano to ti tut nekaj pove.

To je res nekaj velikih napak ki jih delajo. No, mogoče jih bo pa srečala pamet in bodo uvidli, da ne delajo prav.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 51, 52, 53  Naslednja Stran 31 od 53

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko Pohorje - Aktualne informacije 2009/2010
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net