Avtor |
Sporočilo
|
mlavta1 |
Objavljeno: Sob Jan 09, 2010 12:50 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smučarski vaditelj

Pridružen/-a: Tor Okt 2005 21:30 Prispevkov: 369
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kricert |
Objavljeno: Sob Jan 09, 2010 6:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 18:27 Prispevkov: 21
|
borutz je napisal/a: | jaz sem bil na tem smučišču 2x na nočni in se prav ne čudim da se take stvari dogajajo. Ko sem bil prvič in sem prišel iz naše strani sploh nisem vedel kje se na smučišče pride. Na srečo so bili tam neki ljudje, da sem se po spustil za njimi po enih poteh mimo enih hiš, čez neke ceste (na spletni strani je ta dostop kot del ponudbe).... Sneg je bil pod vsako kritiko in marsikatero smučišče ki da kaj nase ob takem snegu ne bi niti imelo odprtega smučišča. Rob smučišča takrat za nočne razmere ni bil ok označen, tako da je bilo bolj pravilo da je 2m od tam kjer je konec snega je nekje rob proge. Sem ter tja je bil še kak količek in tudi luči ni za prehvalit. Edini plus se mi je zdela sedežnica. Kar se pa tiče smučarskih površin pa še zmeraj stojim za svojim prepričanjem, da je Stari Vrh glede na to koliko se hvalijo najbolj overrated smučišče v Sloveniji. |
Meni je stari vrh všeč, je pa to edino smučišče kjer sem uspel do sedaj faliti progo, glede varnosti je najslabše od vseh kar sem jih smučal in vsakoletne nesreče niso naključje. Sam grem rad gor, ampak ko bo sin dovolj velik za smučat se niti približam več ne. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Sob Jan 09, 2010 11:28 am Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29 Prispevkov: 762 Kraj: Stari vrh
|
Včeraj je vrglo še 40cm snega na že precej podlage, zgoraj so tudi še zasneževali. Danes je že odprta tudi vlečnica Stari vrh-sidro Skratka sezona je v polnem teku  _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
rannt |
Objavljeno: Sob Jan 09, 2010 3:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Feb 2008 20:17 Prispevkov: 133
|
mlavta1 je napisal/a: | Ta teden se je dalo vsak dan priti gor. Seveda pa ne z letimi gumami ja  |
To me je zanimalo, če je redno pluženo, ker se mi res ne da verig natikat . Gume so pa čisto nove zimske, kvalitetne Pa na hribu sem doma, tko da sem navajen razmer.
dolenc je napisal/a: | Včeraj je vrglo še 40cm snega na že precej podlage, zgoraj so tudi še zasneževali. Danes je že odprta tudi vlečnica Stari vrh-sidro Skratka sezona je v polnem teku  |
Kuko pa kaže z valentinom, bodo kaj zasneževali ob primernih pogojih? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Sob Jan 09, 2010 7:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Na valentinu je nekaj topov in žiraf, pa tudi novozapadli sneg je poteptan in ni zemlje. Sicer še ni bilo odprto danes, tako da se je dalo priti mimo le ilegalno Je pa snega res veliko, tudi za off piste. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Sob Jan 09, 2010 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
dolenc, res lepo slišat. Če utegneš, pa prpopaj gor kakšno fotko, da vidimo trenutno vzdušje tam gor!  _________________ Video arhiv |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zanm |
Objavljeno: Ned Jan 10, 2010 12:13 am Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 0:44 Prispevkov: 91
|
Dans biu na nocni.
Prve 3 fure uredu,potem razrito vse.
Snega je ogromno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jan |
Objavljeno: Pon Jan 11, 2010 6:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Nov 2005 19:44 Prispevkov: 187 Kraj: Ljubljana
|
Zjutraj do 11h je bila megla spodaj zgoraj pretežno oblačno, sneg je pomrznil. _________________ Sezona 09/10 - 40x: 16x Kranjska Gora; 8x Rogla; 6x Stari vrh; 5x Krvavec; 2x Cerkno, Vogel; 1x Kanin |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučar |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 5:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07 Prispevkov: 323
|
Kako je na Starem vrhu? Se splača jutri smučat? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zanm |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 6:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2009 0:44 Prispevkov: 91
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dolenc |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 7:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

|
Včeraj pa tudi prejšnje dni so bile super razmere na nočni. Proga odlična, precej bolj široko teptana tudi kot na začetku sezone, pa še ne razkoplje se. Glede na vreme pa danes tudi kakšne gužve ni za pričakovat. _________________ www.tdstarivrh.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Sre Jan 13, 2010 9:52 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
Ena slika skoraj v zivo iz starega vrha:
Ocitno pridno delajo sneg. Je pa po pricevanju kolega kup precej majhen in pravi, da bi Sufag naredil veliko vecji kup. Jaz pa pravim, da glede na tekmovanje topov zadnjic v Podkorenu na poligonu vseeno zmaga TA (ki je na sliki, ce se ne motim, drugace me popravite) in je kolega neumen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
juremihamojca |
Objavljeno: Čet Jan 14, 2010 3:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 14:19 Prispevkov: 128
|
Tudi jaz sem bil včeraj na Starem Vrhu in moram povedat, da je bilo kar veliko ljudi, vendar pa se je smučišče verjetno zaradi hude megle kaj kmalu spraznilo tako, da smo se lepo nasmučali
Proge so bile takoj na začetku še mehke kaj kmalu pa se je zgornja plast razrila in spodaj so bile trde plošče... prevelike krize pa ni bilo. Sneg je bil težak in se je tudi lepil na vse mogoče površine... smo vsaj končno odkrili za kaj je uporabna gumica na rokavicah
edit: na nekaj mestih se je pokazalo par kamnov.
Glede topa pa nevem kaj je tvoj kolega razmišljal, mislim, da bi Sufag res naredil več snega... toda glede na včerajšnje razmere bi se verjetno najbolje odrezala VEGA!!!! Ki je, kot vsi vemo najboljša v mejnih pogojih!!!!!!!!111 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smučar |
Objavljeno: Pet Jan 15, 2010 11:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07 Prispevkov: 323
|
Včeraj dopoldan je bilo supppppper. Edino megla, ki je bila v zgornjem delu je bila malo nadležna, drugače pa super. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
humdrum |
Objavljeno: Pet Jan 15, 2010 2:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 12:55 Prispevkov: 128
|
Bo kmalu obratovala tudi vl.Valentin (vse proge)?
Mislim da bom prišel naslednja tedna.... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|