Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Projekti in ostala smučišča » Ivarčko-Ošven - aktualne informacije 2008/2009

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Naslednja
 Ivarčko-Ošven - aktualne informacije 2008/2009 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
the_one
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 02, 2009 5:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 17:52
Kraj: prevalje

A bomo škijali, al nebomo škijali? Ve kdo kaj?
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 12, 2009 1:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 23:41

Je že kaj novega???
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iron_Horse
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 14, 2009 4:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 15:38

http://ravne.blog.siol.net/2009/12/14/smucisce-ivarcko-osven-letos-ne-bo-obratovalo/#comments

Nazaj na vrh
humdrum
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 2:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 12:55

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
juremihamojca
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 2:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 14:19

humdrum je napisal/a:

O moj bok... povsem nepričakovano! Ojej, tega sploh še noben ni omenil... hm... kot strela z jasnega!
Nazaj na vrh
Pohorc
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 4:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ojej, katastrofa , lansko leto je blo prav zakon škoda, da tale naša prečudovita Koroška ne pride bolj do izraza, razvoj Koroške je pa res čist na nuli, žalostno. Ma zgleda da uni tam v parlamentu še sploh vejo ne, da obstajamo Dokler bo takale vlada bo res čist vse u kurcu
Nazaj na vrh
tdm
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 5:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 21:18

Pohorc je napisal/a:
Ojej, katastrofa , lansko leto je blo prav zakon škoda, da tale naša prečudovita Koroška ne pride bolj do izraza, razvoj Koroške je pa res čist na nuli, žalostno. Ma zgleda da uni tam v parlamentu še sploh vejo ne, da obstajamo Dokler bo takale vlada bo res čist vse u kurcu

S tem pa vlada nima čisto nič. To je privatni lastnik, kateri se je tako odločil kot se je. Tako kot tebe ali mene ne more vlada prisilit da boš imel nekaj odprto (naprimer gostilno), tako tudi Graha ne more. Škoda bi pa bilo da bi sedežnico res demontirali. Naj vse skupaj proda pa bo. Mogoče bo pa kupec celo povezan z Rimskim in bo na tak način zaživel turizem. Res je škoda, ker je lepo smučišče in lani se je blo zakon gor smučat.
Nazaj na vrh
humdrum
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 6:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 12:55

Mislim, da zame je prvi krat, da slišim, da nova sedežnica zaključe čez samo ENO LEtO obratovanja!

Je nova!!

Upamo, samo da nekaj boljšega bo zgodilo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
MORIS
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 6:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 19:16

Vsem se je zakon gor smučat, vsem je tako všeč. Lani sem bil ene 7x pa se nas ni nikoli več kot 10-20 smučalo. Premalo je bilo tudi reklame pomoje.
Nazaj na vrh
gskrival
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 7:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 15:12

Pa to je po moje samo pri nas možno,ko že človek misli,hvala bogu da se porihta,pol lavfa sezono in pol in potem se zapre.s težkim srcem bom napisal,da se je na Ošvenu zgodla Mežica2.tam tut so se odločli da bojo spet usposobili smučišče.a potem nič iz tega,po moje vse skupaj ne velja,se bojo malo mogli zgledovat po jodlarjih,tam so vse oštarije na smučišču tako da se potem vse financira iz tega ven,saj ne držim zraven njih,ampak samo izražam svoje mnenje
Nazaj na vrh
kotulc
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 7:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46

Problem je predvsem, da ni zaledja (kakšnega mesta z vsaj 50.000 prebivalci v bližini).

Druga težava je huda konkurenca sosedov s topskipassom, skoraj vsi res pravi ljubitelji smučanja iz naše regije imajo to karto in jih namesto na Ošveno srečuješ v Avstriji.

Saj sem že lani predlagal malo utopično idejo, da se priključijo v topskipass... smučarjev zagotovo ne bi manjkalo, kaj bi jim pa finančno to prineslo pa ne vem.
Nazaj na vrh
gskrival
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 7:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 15:12

je pa to tut da kaj dobiš tu za ta denar,kaj pa v avstriji
Nazaj na vrh
Pohorc
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 8:09 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Citiram:
S tem pa vlada nima čisto nič.

Jaz sem mislil za Koroško, da nasplošno država nič ne naredi za Koroško, enostavno se tk napravlajo kot da ne obstajamo, prav mačehovsko se obnašajo, da jih sram ni
Nazaj na vrh
dejvi
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 9:30 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Snemalec smučišč
Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45

Pohorc je napisal/a:
Citiram:
S tem pa vlada nima čisto nič.

Jaz sem mislil za Koroško, da nasplošno država nič ne naredi za Koroško, enostavno se tk napravlajo kot da ne obstajamo, prav mačehovsko se obnašajo, da jih sram ni

Tako je. To že skoz trdim. Ena velika sramota, žal. Od koga bo pa Ošven živel? Od tiste peščice Kotuljcev in Ravenčanov? Nekdaj že mogoče.
Kaj je s cesto? Vi, ki živite gor. Se še sploh kaj omenja? Ali je Koroška edina pokrajina, ki je ostala od boga pozabljena? Prekmurje ima vsaj AC. Menim, da bi veliko bolje živeli pod Avstrijo. Žal mi je, da sem to rekel, ampak, ko prideš gor, te vse mine in slabše res ne bi moglo biti. Prekleti naj bodo koroški politiki v LJ, ki jih ni malo, ampak se brigajo samo za svoje smrdljive riti, za domač kraj pa jim je malo mar. Vsi so znali lobirati in uspešno pripeljati evropska sredstva v svojo periferijo, razen štih naših Korošcev. Od EU niso znali črpati niti ficka. Bljahhh.
Nazaj na vrh
tdm
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 15, 2009 9:37 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 21:18

Ja Pohorc s tem se pa strinjam, da v Ljubljani ne vedo za nas. Zato pa imamo do avtoceste 20 km samo do Avstrijske, do nje pa lepe ceste, ne pa Hudo luknjo in Votlo peč
Res upam, da bo vse skupaj kupil en turistično razgledan človek in da se bomo še kdaj smučali na Ošvenu in pili zakuhan mošt
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Naslednja Stran 22 od 26

Kazalo po Smucisca.net forumu » Projekti in ostala smučišča » Ivarčko-Ošven - aktualne informacije 2008/2009
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net