Avtor |
Sporočilo
|
lenko |
Objavljeno: Ned Nov 22, 2009 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3282
|
Evo, petek, sobota in nedelja, takrat bo sejem v Mariboru. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Pon Nov 23, 2009 8:26 am Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
_nyc_ je napisal/a: | v ljubljani in v kranju vse za en K**** če še lahko tako izražam.
mogoče bo kaj več v soboto in nedelo.bo treba še enkat pogledeat mal. |
No v soboto sem za mojega malčka našel, kar sem potreboval (smuči in čelada + očala gratis) za 75 ?. Sicer pa kar dosti folka. Meni se je zdelo, da tudi robe. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kricert |
Objavljeno: Pon Nov 23, 2009 10:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 18:27 Prispevkov: 21
|
Jap letos je bilo v Ljubljani zelo dober sejem, veliko opreme za izbiro, ogromno folka. Sem uspel prodati praktično vso staro opremo (smuče, palce, dvoje pancerje, čelada), samo smučarske hlače so mi ostale. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Roadrunner |
Objavljeno: Tor Nov 24, 2009 5:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Feb 2007 19:53 Prispevkov: 89 Kraj: povsod me je dost :D (črnuče)
|
pa to ni sejem... vse kar je komijsiska prodaja... kje so šatanti... ponudbe Elana, Atomica, Fischerja, ostalih proizvaljalcev?? Kje so nove stvari ne pa samo rabljena oprema..??
Pričakoval bi velik sejem z nižjimi cenami novih stvari... gledam stvari od elana, ki jih v elanovi trgovoini dobis ceneje kot na "sejmu"... prodajati bi morali usi, ki imajo karkoli zveze s smučanjem... oprema, oblačila, predstavitev smučišč... Včasih (ski expo) naj bi bilo tako... Sam nej še nekdo jamra, da niso zadovolnji s sezono... Povečanje prodanih kart, opreme se nabira ob takih zadevah ne pa samo z minimalno reklamo na spletni strani (tisti ki jo obišče ima že itak nek namen)... mah slovenci res ne znamo prodajati, se nic ne znajdejo(mo)... prodaja rabljene opreme bi morala biti postranska zadeva ne pa da to prevlada...
To ni S od sejma...  _________________ beep!!! beep!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sorty |
Objavljeno: Tor Nov 24, 2009 6:16 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2008 16:37 Prispevkov: 310
|
Roadrunner je napisal/a: | pa to ni sejem... vse kar je komijsiska prodaja... kje so šatanti... ponudbe Elana, Atomica, Fischerja, ostalih proizvaljalcev?? Kje so nove stvari ne pa samo rabljena oprema..??
Pričakoval bi velik sejem z nižjimi cenami novih stvari... gledam stvari od elana, ki jih v elanovi trgovoini dobis ceneje kot na "sejmu"... prodajati bi morali usi, ki imajo karkoli zveze s smučanjem... oprema, oblačila, predstavitev smučišč... Včasih (ski expo) naj bi bilo tako... Sam nej še nekdo jamra, da niso zadovolnji s sezono... Povečanje prodanih kart, opreme se nabira ob takih zadevah ne pa samo z minimalno reklamo na spletni strani (tisti ki jo obišče ima že itak nek namen)... mah slovenci res ne znamo prodajati, se nic ne znajdejo(mo)... prodaja rabljene opreme bi morala biti postranska zadeva ne pa da to prevlada...
To ni S od sejma...  |
 _________________ 2012/2013: 1x Molltal, 5x Kronplatz
2011/2012: 20x
2010/2011: 20x
2009/2010: 20x
www.vikom.si
z GLAVO na glavo! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
agerg |
Objavljeno: Tor Nov 24, 2009 8:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2008 21:16 Prispevkov: 19
|
Prosim za kaj več info glede sejma v Mariboru. Če kdo ve kaj?
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lenko |
Objavljeno: Tor Nov 24, 2009 8:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34 Prispevkov: 3282
|
Odvijal se bo pred Giga sportom, kolikor vem pa bo v večernih urah (ne me držat za besedo) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
smrkec88 |
Objavljeno: Sre Nov 25, 2009 10:30 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pon Dec 2008 12:42 Prispevkov: 136 Kraj: šmartno pri litiji
|
V Litiji verjetno sploh nebo sejma ker je blo nazadne 5 prodajalcev pa še to ni blo nč od nč..... Drugač pa sm biv jst nazadnje v LJ na sejmu kakšnih 3 ali 4 leta nazaj pa morm rečt d je blo velik stvari na izbiro, tako za otroke kot za odrasle.....kako je pa zdej pa nebi vedel ker zase kupujem nove stvari....bomo šli pa potem spet na sejem ko bojo otroc  _________________ sam da se smuča |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
BoziceK |
Objavljeno: Sre Nov 25, 2009 8:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Sep 2007 12:39 Prispevkov: 627
|
V Škofji Loki bo smučarski sejem ta vikend v dvorani Poden... Vabljeni |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
eva |
Objavljeno: Sre Nov 25, 2009 10:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:41 Prispevkov: 5
|
agerg je napisal/a: | Prosim za kaj več info glede sejma v Mariboru. Če kdo ve kaj?
Hvala |
Link
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|