|   | 

| 
	 | 

|  Vse kar veste Schlick 2000 Mieders Stubaier Gletscher | 
	« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo »  | 

| Avtor | 
		  Sporočilo
		 |  

| Milko | 

Objavljeno: Pet Jan 16, 2009 11:37 pm    Naslov sporočila: Vse kar veste Schlick 2000 Mieders Stubaier Gletscher | 
				      | 

| 

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 22:26 Prispevkov: 230 Kraj: Radovljica

| 

Vse kar veste, najrajši pa pa iz prve roke. _________________ Vsakdo ima svojo mantro...jaz pa Volkl Mantro..... | 

| 

| Nazaj na vrh | 

| 

| 

| miki | 

Objavljeno: Sob Jan 17, 2009 8:18 am    Naslov sporočila:  | 
				      | 

| 

Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25 Prispevkov: 3717 Kraj: Maribor

| 

Od omenjenih poznam le ledenik Stubai. Smučišče je prva liga, povsem enakovredno se lako kosa s Hintertuxom. Tudi sam ne vem, katerega bi postavil na 1. mesto, če bi se moral odločiti za najboljše ledeniško smučišče v Avstriji. Stubai ima malo boljše žičnice (2 ledeniški šesesedežnici!), ampak malenkost bolj položne proge - kar mene sploh ne moti, na modrih do 'svetlordečih' se itak da najboljše karvat    .

Če se odpravljaš pozimi, zelo verjetno ne boš imel gneče - ledeniki na vrhuncu zimske sezone navadno niso pretirano polni, sploh letos ko je povsod dovolj snega. Jaz sem bil enkrat čez 1. november - toplo odsvetujem, gor je bilo pol Avstrije in četrt Nemčije    .

Drugi dve smučišči poznam le s poročil, svetujem ogled Alpinforuma (Eure Berichte - Oesterreich). Eno bolj novo s Schlicka 2000:

http://www.alpinforum.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=29496 _________________ Sezona 2025/2026: 3 smučarskih dnevi = 2 x Kitzsteinhorn,1 x Meli. | 

| 

| Nazaj na vrh | 

| 

| 

| Milko | 

Objavljeno: Ned Jan 18, 2009 10:50 pm    Naslov sporočila:  | 
				      | 

| 

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 22:26 Prispevkov: 230 Kraj: Radovljica

| 

Hvala, če je tak kot Hintertux bo že O.K. Nanjega me vežejo lepi spomini, dober sneg in veliko km. Gremo pa prvi teden marca tako, da ne bi smelo biti pretirane norišnice, ker v tistem terminu nimajo počitnic.(razen nekaj Slovakov) _________________ Vsakdo ima svojo mantro...jaz pa Volkl Mantro..... | 

| 

| Nazaj na vrh | 

| 

| 

| 

| 

| 

| 
	 | 
	Stran 1 od 1 | 

| 
		  Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
  | 

| 

| 
	  |