Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  Naslednja
 Kanin - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
snela
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 29, 2008 11:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2007 18:32
Kraj: Ljubljana

jazbec je napisal/a:

pazi na kamne

oki

za nedeljo zgleda lepa napoved - upam, de megla pride kasno
jazbec
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 29, 2008 11:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 10:18
Kraj: kobarid

ant je napisal/a:
čao

a kanin tud že odjuga muči, saj je na večini smučišč po sloveniji že zelo južen sneg? kako so urejene proge? ali so dobro steptane in utrjene vsaj zjutraj?

nameravamo iti naslednji vikend.

LP

....čez dan je odjuga....ponoči zmrzne....steptano je tko tko...zjutraj trdo, kasneje kucli in zdrsano..skratka, čez dan je pretoplo, da bi sneg ostal kompakten...je pa v Prevali sneg odličen, ni kuclasto in je zelo lepo vozno - če se ti da pole počas furat z štirisedo...zaenkrat se splača bit zgoden in izkoristit jutranje urice...

Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
hrošč
PrispevekObjavljeno: Ned Mar 02, 2008 11:34 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43

Zanimivo...na sneznem telefonu pise da kanin ne obratuje zaradi vetra, a pogled na webcam daje cisto drugacno in zivahno podobo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
plavi
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 11, 2008 1:15 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Dec 2005 14:04

Kako je kaj s Krnico, je bil kdo kaj gor?
Nazaj na vrh
jazbec
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 11, 2008 10:38 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

plavi je napisal/a:
Kako je kaj s Krnico, je bil kdo kaj gor?

Zasnežena in še sneži...danes je pa itak zaprto...jutr se bo videlo do kje je sneg..in koliko...verjetno bo zadostovalo

Ne me sili na smučke, ker sem trmast! Ko bom star vam bom že pokazal kako smo smučali nekoč!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
BoziceK
PrispevekObjavljeno: Sob Mar 15, 2008 9:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Sep 2007 12:39

evo dns biu gor... mel z SDS tekmo(biu 2. u kategorij do 15 let ) uglaunem...proge ble dobr do 11h pol so pa že ratal skor pou meterski pukli... takat je sm it za počivat.... zjutrej ke smo se prpelal z busm smo mislel kašnu je gor ke je bla megla.... pridemo pa z gondolo na 1700m se pa res odpre pa sama skala pa sneg...obratovale so ves proge in naprave...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Marvin
PrispevekObjavljeno: Sob Mar 15, 2008 10:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28

@Bozicek:

a je JJ zmagal v vseh kategorijah?
BoziceK
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 17, 2008 5:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Sep 2007 12:39

ne nii
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
hrošč
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 24, 2008 9:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43

Na dnevniku so danes rekli, da bo kanin obratoval do 4. maja
Nazaj na vrh
jazbec
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 26, 2008 3:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Tako je bilo pa danes ...
Freerider - Blaž ( Bovec)[img][/img]

Nazaj na vrh
viharnik1
PrispevekObjavljeno: Sre Mar 26, 2008 6:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 12:27

Zanima me kakšne so razmere v Krnici? Se da prismučati do konca in koliko je približno snega na B postaji.(1000nmv)
Nazaj na vrh
jazbec
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 27, 2008 9:22 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

viharnik1 je napisal/a:
Zanima me kakšne so razmere v Krnici? Se da prismučati do konca in koliko je približno snega na B postaji.(1000nmv)

Krnica...prevožena - ne še zvožena...do konca bp..snega je dovolj...na B postaji kakšnih 10 cm - prismučaš po poti brez kamenja...vsaj do danes [img][/img]

Nazaj na vrh
offroad
PrispevekObjavljeno: Ned Mar 30, 2008 5:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 18:23

Bil včeraj prvič v življenju na Kaninu. Prijetno presenečen moram rečt. Že v Bovcu na blagajni prijazna blagajničarka, na sedežnici Skripi 1 pa možakar, ki je pozdravil skoraj vsakega, ki se je pripeljal na sedežnico.

Mogoče bi se lahko druga smučišča učila "odnosa do strank" od uslužbencev iz Kanina. Da ne bo pomote, na smučišču ne pričakujem prijaznosti, navadno dobim kako arogantno pod nos, to je vse, zato sem tudi tako pozitivno presenečen nad odnosom zaposlenih na Kaninu.

Kar se pa narave in terena tiče sem pa brez besed. Na frišno zaljubljen v celca
Nazaj na vrh
dedi
PrispevekObjavljeno: Tor Apr 01, 2008 6:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 20:42

Pravkar prišel iz smučarskega dne na Kaninu.Vreme vetrovno in oblačno,sneg pa totalno južen in neuporaben za dobro smuko.V.Graben zaprt,Krnica tudi neuporabna,premehko.Proge slabo ratrakirane,en ratrak v okvari.
27x
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Ned Apr 20, 2008 7:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Prejle so po dnevniku povedal da znajo na Kaninu potegnt sezono do 15 maja .
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 39, 40, 41  Naslednja Stran 18 od 41

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kanin » Kanin - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net