Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Alta Badia, Arabba, Val Gardena

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 48, 49, 50  Naslednja
 Alta Badia, Arabba, Val Gardena « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
skriti
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 11:46 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 16:44

Hvala ti Fscherpro Apartma boma mela v kraju Ortisei. Se da smučati po celotni Sella Rondi?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Bronco
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 12:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31
Kraj: Maribor

@skriti: Čudovita vasica... Bil tam slab mesec nazaj. Do Ronde boš potreboval slabo urco (iz vasice). Povzpel se boš na Secedo in preko podzemne na Saslong (WC smuk proga) in tam štartal z Rondo. Za krog boš potreboval cca 3 - 3.5 ure. Če boš imel čas in če bo vreme dopuščalo se povzpni še na Marmolado, kar ti bo vzelo še dodatno uro in pol - v primeru, da ne bo prevelikega čakanja na napravah.

Še nekaj slikic iz našega dopusta:

Na Marmoladi - by GSM:

LaLongia - 10.5 km proga v dolino iz Secede (cca 2500m) v dolino (cca 1250m)

Moji dve dami in hišni čuvaj:

Moja malenkost na vrhu Saslonga:

Seiser Alm:

Šestseda na Saslong:

Žena na Seiser Almu:

Še jaz na isti lokaciji:

Ortisei zvečer:

Naša kavarna:

Vstopna postaja za Seiser Alm:

Ku-ku:

To je to
Nazaj na vrh
andro_
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 6:40 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Feb 2006 20:39

Kaj vidim ??? bernardinca
Stari vrh 1x
Rudno 1x
Bad Kleinkirchheim1x
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
luky
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 7:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

men je tud ta bernardinc ušeč, sam k to pomojm tolk na dan požre da te glava boli
Nazaj na vrh
GOLTEZAN
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 10:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Nov 2006 15:18
Kraj: Velenje

Tale bernardinc se kr po gostilni not med mizami sprehaja, kot pa da to še ni dovolj gre še mal v kuhno pokontrolirat. ( če je pa to vaš pes pa se opravičujem )
Nazaj na vrh
doppelmayr
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 11:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36

Ja seveda je njegov če je napiso:Moji dve dami in hišni čuvaj

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Bronco
PrispevekObjavljeno: Sre Feb 13, 2008 11:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 11:31

Ne ni naš. Sorry, če sem malo dvoumno napisal. Ta kuža je doma na eni koči ob smučišču in je točno tak, kot je napisal Goltežan.
Nazaj na vrh
blajo
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2008 1:03 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sre Jun 2006 23:54

luky je napisal/a:
men je tud ta bernardinc ušeč, sam k to pomojm tolk na dan požre da te glava boli

OT, se opravicujem:

ne pozre. Bernardinka, ki je sedaj pri hisi pozre preeecej manj kot prejsnji bastard med labradorcem in "nekajpodobnegamedvedu" ...

... je pa lena, da komaj verjames ...

... pa bolj basovsko laja ...

;-)

lp,
b
Nazaj na vrh
Matic
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2008 10:53 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Malo ste offtopic zajadrali s temi bernardinci... So pa zakon ti psi...

Hvala!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
miroko
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 17, 2008 12:26 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:32

Ali ima letos katero od smučišč, ki so v območju Sella ronde dopoldanske, popoldanske ali več urne karte?
Nazaj na vrh
mcsebi
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 21, 2008 11:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Čet Feb 2008 21:46

[quote="mcsebi"]
miroko je napisal/a:
Ali ima letos katero od smučišč, ki so v območju Sella ronde dopoldanske, popoldanske ali več urne karte?

Sem se to soboto (16.02/0 vrnil iz Dolomitov, natančneje iz Val di Fasse. Za posamezno vožnjo lahko tudi plačuješ na "licu" mesta. Odvisno od proge, ena je stala 2 Eur, druga pa 3 Eur. Za cenike in ponudbo kart si lahko ogledate njihovo spletno stran na www.dolomitisuperski.com . Sam sem kupil Superskirama Dolomiti ski pas, kateri velja na celotnem območju Dolomitov, to je na vseh 1.200 km prog! Cena za 6 dnevno karto je 209 Eur, za 7 dnevno pa 222 Eur. Če imate namen presmučati Sella Rondo, boste morali kupiti omenjeno karto!
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 24, 2008 10:28 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

No, pa smo se včeraj vrnili. Splošni vtis: dobra smučarija, pet dni sonca (dva dni delno oblačno), proge super, sicer na povezovalnih progah Ronde gužva (kar pa ni moteče, če nočeš oz. si že večkrat videl čudo imenovano Ronda-kup dobrih smučišč izven tega čuda). Skratka, že dolgo me niso tako bolele noge kot tokrat ("delali" dobesedno od 8.30-16.00 ure, tudi do 16.30 enkrat, vmes urca za kosilo). Pa še malo statistike:

-presmučanih dni: 7,
-višinskih metrov:53.597,
-prevoženih kilometrov:292,
-uporabljeno 192 različnih naprav.....
-Uporablajli v 90 % rdeče in črne proge.....

He, he, he.......MB Pohorje me več ne vidi na resni smučariji....zgolj pridem na kakšno sončno teraso šminkarit..... Slike?? Bodo......enkrat
Nazaj na vrh
samokham
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 24, 2008 4:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Maj 2007 11:47

Mi tut:
Večino od 8:30 do 16:30 dva dni do 17:00, skoraj brez počitka - malica večinoma v gondolah, jajčkih in na sedežnicah.
6 dni ski pass, 315km, 65.69 mt, 166 naprav, 6 smučišč.
skriti
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 24, 2008 9:24 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 16:44

samokham in fischerpro3...bi vaju prosil za kak foto raport

Pa nekaj me še zanima...kam je iz Val Gardene najbolj smotrno it na enodnevni izlet smučat (ker bom tam cel tedem sem razmišljal da bi en dan probal še kam drugam). Mogoče Kronplatz? Cortina?

Hvala
Nazaj na vrh
miroko
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 24, 2008 10:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:32

skriti je napisal/a:
samokham in fischerpro3...bi vaju prosil za kak foto raport

Pa nekaj me še zanima...kam je iz Val Gardene najbolj smotrno it na enodnevni izlet smučat (ker bom tam cel tedem sem razmišljal da bi en dan probal še kam drugam). Mogoče Kronplatz? Cortina?

Hvala
Cortine ne priporočam,ima samo prestižno ime ,za italjanske razmere je smučišče zastarelo.Vsa 4 smučišča, ki so v območju Selle so boljša.Kronplatza ne poznam.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 48, 49, 50  Naslednja Stran 6 od 50

Kazalo po Smucisca.net forumu » Italija » Alta Badia, Arabba, Val Gardena
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net