Avtor |
Sporočilo
|
whistler |
Objavljeno: Tor Feb 05, 2008 8:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09 Prispevkov: 612
|
elan je napisal/a: | orlove glave bi ble zaprte 2 tedna???  |
Orlove glave obratujejo. Ne vem kakšen preblisk si dobil. _________________ Forum namenjen izključno žičnicam: www.zicnice.mojforum.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Tor Feb 05, 2008 9:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
whistler je napisal/a: | elan je napisal/a: | orlove glave bi ble zaprte 2 tedna???  |
Orlove glave obratujejo. Ne vem kakšen preblisk si dobil. |
Drugič preberi vsaj pet članko za nazaj preden odgovarjaš. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Tor Feb 05, 2008 11:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
Upam da bo do cetrtka odprta vsaj se ena naprava. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tim |
Objavljeno: Sre Feb 06, 2008 4:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49 Prispevkov: 799 Kraj: Birmingham, UK
|
hrošč je napisal/a: | Upam da bo do cetrtka odprta vsaj se ena naprava. |
O čem govoriš? Trenutno obratuje prvi del. Drugi pa bi znal obratovati že jutri saj piše, da danes naprave ne obratujejo zaradi močnega vetra. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
whistler |
Objavljeno: Sre Feb 06, 2008 5:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09 Prispevkov: 612
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elan |
Objavljeno: Čet Feb 07, 2008 11:43 am Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56 Prispevkov: 500
|
vogel skoraj v celoti odprt. samo žagarjev je zaprt. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrej777 |
Objavljeno: Sob Feb 09, 2008 1:00 am Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 16:35 Prispevkov: 70
|
Končo prišel na Vogel  Zjutraj že proti Brezjam dosti gužve in prihod ob 8:20 pod Vogel. Gužva nora, na karte čakal cca 40 min potem pa še 30 min na Nihajko. Prjatli so šli že ob prihdu v vrsto jaz pa sem šel po karte. Okoli 10:00 samo bli navrhu in je bila že kar gužva ki je bila iz ure v uro večja skoraj vse do konca. Tudi po tretji uri se je čakalo vsaj nekaj minut na katerokoli napravo v največji gužvi pa cca 20 min.
Na začetku so bili občutki tako-tako a le dokler nisem prišel na Šijo. Do konca levo, celc zakon....tudi proga je z večjim naklonom kot večina osalih. Vglavnem zakon. Na koncu smo se spustili v dolino po progi in je kar vredu in sem jo prevozu brez samega risa na bordi. Kakšen kamen se najde zato sem bila malo previden.
Na Vogel sigurno še grem a samo čez teden ali ob dnevih ko ni za pričakovat gužve. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matic |
Objavljeno: Ned Feb 10, 2008 8:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15 Prispevkov: 552
|
Jap, ta vikend je baje bil rekorden obisk (lepo vreme, paznik, nizke temperature in dovolj snega). Če si čakal 30 minut niti ni blo sile, v petek in soboto je bila živa norišnica za nihajko. Imaš pa prav, razmere so res super, če ne bi bilo gužve.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrej777 |
Objavljeno: Pon Feb 11, 2008 6:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 16:35 Prispevkov: 70
|
Ja 30 min sem čakal ker se se zrinu do prjatlov ki so takrat čakal že 40 min  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KtMw |
Objavljeno: Tor Feb 12, 2008 8:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 11:24 Prispevkov: 14 Kraj: Sežana
|
Zivjo,
mene pa zanima, kje bi lahko dobil informacije o smucarskem avtobusu do Vogla iz Ljubljane.
Na snezni-telefon.si je objavljeno, da obstaja, a na njihovi uradni strani nicesar ne najdem.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
dejvi |
Objavljeno: Čet Feb 14, 2008 9:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec smučišč

Pridružen/-a: Sre Nov 2005 7:45 Prispevkov: 571
|
Danes sem si vzel dan dopusta, saj je že cel teden čudovito vreme. Na Voglu še nisem smučal, zato sem se še toliko bolj veselil zimskih doživetij v TNP. Ker je četrtek, sem bil nemalo presenečen, saj je na parkirišču ob 9.00 bilo skoraj nemogoče najti še kakšen prazen prostor. Pred gondolo se je čakalo skoraj eno uro. Moram priznati, da sem resno razmišljal, da se obrnem in skočim čez mejo, saj še v življenju nisem naletel na tako gužvo, vendarle pa sem si rekel - bo pač bolj turistična ekskurzija v prelep alpski svet.
No, zgoraj pa sem bil res fasciniran nad lepoto pokrajine. Dih jemajoč razgled na okoliške gore, nekaj manj veselja pa so povzročale vrste pred napravami. Cel dan niti enega oblačka nikjer na nebi, kar v življenju še nisem doživel. Zelo lepo se je dalo uživati na naravnem snegu, ki je zdržal do konca. Samo smučišče me ni fasciniralo, saj je praktično le ena malo resnejša proga - Šija - Zadnji Vogel, pa še ta je mestoma popolnoma položna. Ni mi pa jasno, da se je po tej progi vozilo ogromno ljudi, ki po svojem znanju nikakor ne pašejo tja. Takega prizora že dolgo nisem videl. Proga je popoldne popuščala in naredili so se rahli kupi in trde plošče (nikakor pa ne led!), 90 % ljudi pa se je tam "ubijalo" s s vojim pomanjkljivim znanjem in oviralo ostale.
Drugače pa kljub malo večji gužvi, moj najlepši smučarsko preživeti dan doslej.
Dan je obetal čudovite razglede
Polno parkirišče
Gužva pred gostinsjkimi kočami
Prekrasni razgledi
Pozno popoldne

Nazadnje urejal/a dejvi Čet Feb 14, 2008 10:18 pm; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
doppelmayr |
Objavljeno: Čet Feb 14, 2008 10:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Apr 2007 13:36 Prispevkov: 561 Kraj: Maribor
|
Tako dobrih fotk pa že dolgo ne.  _________________ Sezona 2009/10: 12xMB Pohorje 3xKope
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
hrošč |
Objavljeno: Čet Feb 14, 2008 11:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 9:43 Prispevkov: 494
|
Ja vogel je res nekaj posebnega Sicer pa so v sredo hoteli kolegi na vogel, pa je bla ob pol 10 taka guzva na parkiriscu in na gondoli, da so obrnil in sli v Trbiz. Prav zanimivo, kaksna guzva med tednom, pa se pocitnice niso. In to ze zadnje dva tedna, kolikor spremljam po webcamu. Seveda, privoscim, naj imajo cimvec prometa, glede na slabo prejsno in zacetek te sezone. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
skriti |
Objavljeno: Čet Feb 14, 2008 11:44 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 16:44 Prispevkov: 24
|
Bravo dejvi za zakon report
Fenomenalne slike  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mariborcan |
Objavljeno: Pet Feb 15, 2008 5:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 3:45 Prispevkov: 400 Kraj: Maribor
|
A mi lahko kdo pojasni, kaj vleče toliko ljudi na Vogel, da je potem taka gužva? Same proge verjetno bolj težko, če dejvi piše, da niso kaj posebnega (jaz ne vem, še nisem bil gori pozimi). Tudi ni posebej priročen kakšnemu večjemu SLO mestu, potem pa je že na čisto navaden dan sredi tedna gužva (kot sem vido na kamerah in kot poročajo ostali) in to ne le na nihalki. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|