Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 100, 101, 102  Naslednja
 Stari vrh - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Marvin
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 21, 2008 8:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Okt 2006 12:28

andro_ je napisal/a:
aja ?? tega pa res nisem vedu!
kolko pa je dolg na krvavcu ?

Sodeč po tistem metru s katerim merijo sneg ..... .... kak kilometer

--------------------
citiram samo zato ker je post na prejšnji strani
luky
PrispevekObjavljeno: Pon Jan 21, 2008 8:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

andro_ je napisal/a:
aja ?? tega pa res nisem vedu!
kolko pa je dolg na krvavcu ?

80m
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
smučar
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 9:21 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sre Nov 2006 10:07

A ni bilo rečeno, da pride skupej z vego na testiranje tudi novi Techno alpin T60?
Nazaj na vrh
ledenko
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 10:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49

Misliš istočasno?
Skupaj zagotovo ne! Sicer je bilo okrog tega testa vege tako hitro in slučajno dogovorjeno, da ne vem, če je bilo kaj časa za načrtovanja. Morda je kdo cviknil in pohitel, ampak nič zato.
Nazaj na vrh
dolenc
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2008 11:13 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Danes bo pa morda Vega lahko pokazala kaj zmore (pa tudi ostali topovi ). Pri nas je trenutno okoli ničle tako da bi se dalo kaj naredit.

Bil sem pa na nočni tudi pa je blo kar vredu ljudivse skup nič, Proge do 7h kar super potem pač malo bolj razrito. V srednjem delu kjer se proge spet razcepijo je nekaj rjavih flekov, drugje ni krize. Je pa pihal severni veter k pr norcih. Ene parkrat je seda vozila precej počasi. Zjutraj ko bo čez noč pomrznilo bo verjetno zakon
STEFE
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2008 8:45 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Nov 2007 7:09
Kraj: Zapreval

dolenc je napisal/a:
Danes bo pa morda Vega lahko pokazala kaj zmore (pa tudi ostali topovi ). Pri nas je trenutno okoli ničle tako da bi se dalo kaj naredit.

Bil sem pa na nočni tudi pa je blo kar vredu ljudivse skup nič, Proge do 7h kar super potem pač malo bolj razrito. V srednjem delu kjer se proge spet razcepijo je nekaj rjavih flekov, drugje ni krize. Je pa pihal severni veter k pr norcih. Ene parkrat je seda vozila precej počasi. Zjutraj ko bo čez noč pomrznilo bo verjetno zakon
Se je delalo celo noč tako da smučišče pridobiva na kvaliteti.
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2008 12:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28

STEFE je napisal/a:
dolenc je napisal/a:

Se je delalo celo noč tako da smučišče pridobiva na kvaliteti.

A Valentinčka kaj zasnežujete, pa traso in progo vlečnice Stari vrh?

Namreč to smučišče mi je zelo všeč, zato sprašujem, ker imam kar daleč do gor iz Velenja, nameravam pa priti takrat ko bo vse obratovalo
Nazaj na vrh
dolenc
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2008 3:34 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Na valentinu je bilo pred odjugo že skoraj fertik, zdaj ne vem kolk ga je pobralo samo sider stari vrh se pa špuri razen spodaj ko je ravnina ne da zasneževat in je odvisna od naravnega žal .
decko
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2008 4:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 21:58

pozdravljeni!
Danes sem smučal in moram reči da glede na pogoje je super zrihtano, kamnov nič, kakšna flika malo umazanega snega ampak zelo malo. Na valentinu je sneg samo na delu ki povezuje kope z sedežnico drugje ga praktično ni več.
V čem je VEGA boljša od TA, ker kolikor sem danes gledal je vizuelno VEGA dosti manj snega proizvajala kot ostali TA, pa tudi se je nekaj ustavljal..?

LP
Nazaj na vrh
ledenko
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2008 4:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mojster zasneževanja
Mojster zasneževanja

Pridružen/-a: Pet Okt 2005 22:49

@decko;

V čem je Vega boljša ali slabša ne bi odgovarjal na forumu. Recimo, da ob enakih zmogljivostih tudi razlika v ceni in mobilnost nekaj pomenita. Ustavljala se je zaradi pogojev. Kolikor vem je stala na prepihu in soncu, ves čas je imela izrazito mejne pogoje, veter pa je odnašal sneg povsod naokrog. Ko je bilo dovolj mrzlo je startala in obratno. Torej je bila tale zafrkancija lovljenje mejnih pogojev, ki tudi nekaj povedo o stroju.

Kaj več bo verjetno lahko čez nekaj dni povedal Štefe.
Nazaj na vrh
decko
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2008 5:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 21:58

Glede ustavljanja se mi je kar zdelo da je to to. Glede VEGE sem pa vprašal ker sem dobil občutek da je to neka 'revolucija'
Hvala za pojasnila
Nazaj na vrh
npeter1
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 23, 2008 6:06 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Nov 2007 0:15
Kraj: Javorje

Hvala vam za vse izčrpne informacije, saj me je zelo zanimalo kakšno je stanje na starem vrhu!
STEFE
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 24, 2008 7:34 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

decko je napisal/a:
pozdravljeni!
Danes sem smučal in moram reči da glede na pogoje je super zrihtano, kamnov nič, kakšna flika malo umazanega snega ampak zelo malo. Na valentinu je sneg samo na delu ki povezuje kope z sedežnico drugje ga praktično ni več.
V čem je VEGA boljša od TA, ker kolikor sem danes gledal je vizuelno VEGA dosti manj snega proizvajala kot ostali TA, pa tudi se je nekaj ustavljal..?

LP
Valentin je v spodnjem delu tudi gotov vendar bo obratoval če bo naraven sneg drugače bo odprta povezava iz Kope na Valentin kar je približno 2/3 proge.Kar se tiče vVege se je ustavljala čez dan ko so bili pogoji na tem koncu smučišča 8 za 2 uri se tu upre sonce) in je bilo zelo ok. da se je sama ustavila in zopet zagnala ker nam ni bilo treba ustavljati sistema.Drugače se prinas sneži danes ponoči na polno mokri je -6 tako da bomo videli zmogljivost.
kkiki
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 25, 2008 9:16 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 22:46

sem bil včeraj na nočni ( četrtek )..pa je blo dobr edin mal me je motil da so topi delal direkt na smučišče tko da je biu ceuc in si loh padu č si pršu hitr.....pa tut velik kamnov je blo.
STEFE
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 25, 2008 10:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

kkiki je napisal/a:
sem bil včeraj na nočni ( četrtek )..pa je blo dobr edin mal me je motil da so topi delal direkt na smučišče tko da je biu ceuc in si loh padu č si pršu hitr.....pa tut velik kamnov je blo.

Kamnov????Če si pa te našel si smučal po gozdu.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 100, 101, 102  Naslednja Stran 44 od 102

Kazalo po Smucisca.net forumu » Stari vrh » Stari vrh - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net