Avtor |
Sporočilo
|
Gunter |
Objavljeno: Ned Dec 30, 2007 8:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2007 17:32 Prispevkov: 100
|
bole, prav imaš !
se bom držal starega reka pametnejši odneha, ker nima smisla, da se spuščam na nivo ljudi, ki ne znajo komunicirati na javnem forumu, uporabljajo zmerljivke in nam "prodajajo" kar po gostilnah privlečejo na ušesa.
nobody s teboj na tem forumu na komuniciram več !
Ostalim udeležencem pa se iskreno opravičujem, da smo zašli
pa veselo smučarijo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nikolaj |
Objavljeno: Ned Dec 30, 2007 9:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 17:09 Prispevkov: 133
|
Mene pa še vedno zanima če je poldnevna karta dopoldanska ali popoldanska in če ja od kdaj do kdaj, in če se da s kartico plačat ali je treba imeti gotovino? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
the_one |
Objavljeno: Ned Dec 30, 2007 9:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 17:52 Prispevkov: 53 Kraj: prevalje
|
Danes sem se po dolgih letih spet spustil po smučišču, ki je zares carsko. Smuka je bila super, samo prvih 200, 300 m je bilo malo kamenja, potem pa pravljica. Tudi gužve ni blo, tak da je bil to skoraj idealen smučarski dan, ki se je zaklučil pri Ošvenu po nekaj dcl mošta. _________________
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Gunter |
Objavljeno: Ned Dec 30, 2007 10:23 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Tor Dec 2007 17:32 Prispevkov: 100
|
nikolaj je napisal/a: | Mene pa še vedno zanima če je poldnevna karta dopoldanska ali popoldanska in če ja od kdaj do kdaj, in če se da s kartico plačat ali je treba imeti gotovino? |
poldnevna karta je dopoldanska od 9 do 13 ali popoldanska 12 do 16h, kot na večini smučišč.
sprejmejo ba kartice. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Ned Dec 30, 2007 11:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
Jutr grem tud js grta, se vidimo  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Špik |
Objavljeno: Ned Dec 30, 2007 11:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14 Prispevkov: 1049
|
@Gunter
Te smem vprašat v kakšni funkciji se ti pojavljaš v povezavi z smučiščem Ivarčko - Ošven? Oz kako to, da določene stvari tako dobro poznaš? _________________ Malo tu, malo tam... samo da smo na snegu :-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Raider |
Objavljeno: Pon Dec 31, 2007 12:06 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2006 16:52 Prispevkov: 24 Kraj: Kotlje
|
Eno vprasanje:
Če kupim sezonsko karto, se lahko smucam (Bordam ) podnevi in ponoci? _________________
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
the_one |
Objavljeno: Pon Dec 31, 2007 12:11 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 17:52 Prispevkov: 53 Kraj: prevalje
|
Obstajajo tri varjante sezonskih kart. Kupiš lahko dnevno sezonsko, dnevno-nočno sezonsko ali nočno sezonsko. _________________
 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kotulc |
Objavljeno: Pon Dec 31, 2007 12:12 am Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46 Prispevkov: 886
|
@Raider: Ja, če kupiš karto, ki velja podnevi in ponoči. Je pa dražja od samo dnevne karte. (imaš vse cenike na www.ivarcko.si)
Me pa zanima če ima smučišče namen celotno letošnjo sezono obratovati 9-16 in 17-21, ker glede na to da med tednom vrjetno ne bo veliko obiska ..... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ssdnzalo |
Objavljeno: Pon Dec 31, 2007 8:59 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 18:24 Prispevkov: 207 Kraj: Ravne
|
Danes nočna smuka samo od 17.00 do 19.00 po polovični ceni  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SMUČAR (KOPE) |
Objavljeno: Pon Dec 31, 2007 2:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28 Prispevkov: 385
|
ssdnzalo je napisal/a: | Danes nočna smuka samo od 17.00 do 19.00 po polovični ceni  |
Smuka je danes od 9.00-19.00, sem klicu gr, js grem na nočno  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
salvador |
Objavljeno: Tor Jan 01, 2008 2:28 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 3:18 Prispevkov: 12
|
Pa veliko varne in srečne smuke v letu 2008 _________________ "Ni pomembno , da se mi danes nič ne da, važno je, da se mi nič ne vzame!!!!!" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tdm |
Objavljeno: Tor Jan 01, 2008 12:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 21:18 Prispevkov: 60
|
Mislim da ne bi blo nič narobe če bi zgoraj probali spet kak top zagnat, pa naj dela tud med obratovanjem. Je kar mrzlo zunaj. Zgoraj pa je bolj bogo s snegom. Škoda se mi zdi, da bi smučišče prišlo na slab glas, zaradi 100 m, ker ostalo je super zrihtano. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nikolaj |
Objavljeno: Tor Jan 01, 2008 12:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 17:09 Prispevkov: 133
|
Včeraj sem bil tam. Se je splačalo narediti 114 km v eno stran :-)
Proga je super, pa tudi sneg oz urejenost proge je bila najboljša, kar sem v tej sezoni smučal (pohorje, rogla).
Res da je bilo zgoraj zunaj nekaj kamenja, samo se je dalo najti kakšen obvoz, pa za stare smučke se ne sekiram kaj preveč.
Moram pa pohvaliti možnosti različnih kart, lahko prideš kadarkoli in si kupiš karto za to, kolikor bi rad smučal. Tukaj se mi zdi so edini od slovenskih smučišč, ki so podobni tujim smučiščem. Pohvalni so tudi družinski popusti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gusti |
Objavljeno: Tor Jan 01, 2008 2:10 pm Naslov sporočila: |
|
|

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 23:30 Prispevkov: 68 Kraj: Kotlje
|
nikolaj je napisal/a: |
Moram pa pohvaliti možnosti različnih kart, lahko prideš kadarkoli in si kupiš karto za to, kolikor bi rad smučal. Tukaj se mi zdi so edini od slovenskih smučišč, ki so podobni tujim smučiščem. Pohvalni so tudi družinski popusti. |
To je res ql ... edino na nočni ne moreš kupit karte na ure. Jaz sem tudi smučal včeraj na nočni. Je blo kr malo dolhcajt, ker sem bil sam pa tut na celi progi če naj je blo 15 vsega skup.
tVWister: dejte postavit še 5 metrov mreže 20 metrov nad prežo (opazovalnico za tiste ki ne razumejo lovskega žargona) čist na desni strani (če gledaš od zgoraj navzdol). Tam je taka mala prelomnica da se ne vidi čez, 5 metrov nižje je pa kontra grbina. Sej boš vido. Js sm ga mavo hitrej pripičil tam čez pa me je zabilo nt v grbino da sm vse zvezde vido. Na srečo me ni skeglavo oz. da nisem imel bližnjega srečanja med zobmi in koleni ampak bilo je pa zelo blizu
Če bi bil tam kak meter mreže da nebi mogo tam čez pelat bi blo čist ql. _________________ Kabl na kabl....pol pa kurčlus :> |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|