Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan 0809

Objavi novo temo  Odgovori na to temo
 Elan 0809 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
n3o
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 5:46 pm    Naslov sporočila: Elan 0809 Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 0:04

no pa začnimo že z naslednjo sezono....

nova dila Bloodline

Don...upam da boš kej nadaljeval...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mitjak
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 6:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40

Grafika mi ni všeč Preveč na nek Ferrari style me spominja...

A so te zgoraj slučajno nadgradnja Speedwave?
Nazaj na vrh
luky
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 6:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

ma kwa te boli kwa je gor narisan, važn da smuča dobr zagrab
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 7:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Čet Apr 2007 12:22

Močno dvomim, da je to dila podobnega ranga kot speedwave. Verjetno se gre za kak mehkejši, verjetno ženski model, kakšna "ekskluzivna" serija ali kaj podobnega. Skratka nekaj, kar lepo izgleda, ni pa nič posebnega (zelo neizrazit stranski lok, vezi direktno na smučki brez kakšne plate itd.)

Se motim?
Nazaj na vrh
mitjak
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 8:01 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Okt 2007 13:40

Saj Elanke nimajo plošče...Imajo vse kao integrirano...
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 8:33 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

...tiste s sistemom fusion. Pa tudi tam je še vedno pancer dvignjen nad nivojem smučke. Kar je precej pomembno po eni strani za lažji nastavek robnika, po drugi strani pa, da se čevelj ne drsa po snegu. Pa še marsikakšna druga prednost se najde.
Sicer to ne more biti pravilo, a smučka kjer je pancer praktično na istem nivoju kot zgorni del smučke ne more biti namenjena zahtevnejšim smučarjem...
Nazaj na vrh
paggy
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 10:44 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Freerider
Freerider

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 22:14

Tole kr mate na sliki je čista tekmovalna smučka. Sicer za grbine, ampak vseeno smučka veliko boljše kvalitete kot pa tisto kar kupujete v trgovinah.
Drugače pa bo tak dizajn za eno izmed smuči. Po moje za kakšno žensko serijo.
13/14: 11x Mölltal, 3x Saalbach, 1x Krvavec, Gastein, Katschberg, Sella Nevea, Ankogel, Višarje
Nazaj na vrh
bobo
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 10:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

E, na take pa nisem pomislil.

Smem izvedeti po čem vidiš v štartu, da se gre za model za grbine? Poleg radija ki mora biti če se prav spomnim malce večji kot pri recimo GS WC modelih?
Nazaj na vrh
paggy
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 8:15 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Freerider
Freerider

Pridružen/-a: Čet Okt 2005 22:14

Vidim tako, da sem jih videl že septembra na našem treningu, ko jih je Nina dobila.
13/14: 11x Mölltal, 3x Saalbach, 1x Krvavec, Gastein, Katschberg, Sella Nevea, Ankogel, Višarje
Nazaj na vrh
n3o
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 29, 2007 3:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Okt 2007 0:04

zanimivo...

http://newrace.elanskis.com/pc.asp?x...thid=&lang=eng
Nazaj na vrh
elan
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2008 8:47 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

je mogoče že kdo sprobal nove race dilce?

http://newrace.elanskis.com/pc.asp?xpath=&xpathid=&lang=eng
Nazaj na vrh
Rudi
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2008 4:49 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Čet Avg 2006 10:19
Kraj: MB

Nism še nič vozil.

Tudi mene zanima par stvari. Kakšna je naprimer razlika med SW14 in SLX modelom z waveflex? Pri dolžini 160cm je edina razlikca v tem, da je slx pod čevljem ožji za 4mm in SW14 v repu širši za ogromen 1mm, uporabljeni materiali in ojačitve pa so iste.

Naj mi kdo to malo razjasni, ker dvomim, da so pr elanu sam mal prepakirali SW14 in dobili ven SLX Waveflex fusion rs...al kakorkoli že imenujejo to tanovo. Hvala.
Matic
PrispevekObjavljeno: Tor Feb 12, 2008 7:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Admin
Admin

Pridružen/-a: Pet Mar 2005 22:15

Jaz sem jih mel priložnost sprobat. In razlika med SW14 in SLX mi je v praksi zdela večja kot je izgledala glede na specifikacije.
Vozil sem 165 cm dolgo SLX za naslednjo sezono, sicer zdaj uporabljam (letošnji in mislim da za naslednjo sezono razen spremembe dizajna enak) Speedwave 14. Po specifikacijah je radij nove SLX 165 cm 12.9 m, SW14 dolžine 167 cm pa 13.3 m.
Ampak nov SLX kljub podobnosti v sestavi z SW14 po agresivnosti nekoliko bolj liči na letošnji SLX kot na SW serijo, kar nekako raje zavije... Kako je na ledu ne vem, ker sem jo vozil na sorazmerno mehki podlagi, sklepam pa da zaradi dobre torzije tudi dobro zagrabi. Širina smučke je res podobna, temu primerno tudi čas prehoda z robnika na robnik, sama smučka je mislim da tudi nekoliko tanjša od SW serije in bo imela nekoliko "močnejše" vezi.
Sam spadam med tiste, ki ob prezikušanju SW smuči (lansko sezono, ko sem sicer vozil še slalomke) niso bili tako zelo navdušeni in mislim, da ima ta novi SLX morda tiste lastnosti, ki sem jih takrat (navajen majhnega radija) pri SW14 pogrešal.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
rupa
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 27, 2008 7:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Mar 2008 19:14

Nove elanke zgledajo kar dobro. Sem pa slišal, da so jo razvili precej na novo napram prejšnim sezonam
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Stran 1 od 1

Kazalo po Smucisca.net forumu » Smučarska oprema » Elan 0809
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net