Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kranjska Gora » Kranjska Gora - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 37, 38, 39  Naslednja
 Kranjska Gora - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
albin
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 15, 2007 8:36 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Feb 2007 18:39

10-letni "veterani" ste pa že mnogo koristnega napisali...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Lux
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 15, 2007 11:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Pet Dec 2004 0:06
Kraj: Mozirje

tim je napisal/a:
Sicer pa novinci utihnte

No tim, prosim brez takšnih in podobnih komentarjev. Tudi ti si bil enkrat novinec (če že želiš takšno klasificiranje po št. prispevkov).

Vsak ima pravico do svojega mnenja in komentarja - kako pa je ta komentar utemeljen in kako ga bo kdo jemal, je pa, recimo da, stvar posameznika. Ali pa tudi ne...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
tim
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 16, 2007 11:10 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Pet Jan 2007 22:49
Kraj: Birmingham, UK

Se opravičujem in vzemam besede nazaj!
Nazaj na vrh
miki
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 16, 2007 2:38 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 13:25
Kraj: Maribor

Citiram:
Tisti, ki govorite, da je veliko snega, se vzdržite komentarjev.
Haalo, albin, tako pa se ne bomo pogovarjali . Nihče mi ne bo ukazoval kakšne komentarje smem pisati. Ne zanikam da se da kje ob robu proge najti kako rjavo mesto, ampak kamenja sem v KG srečal bistveno manj kot na nekaterih smučiščih Zillertala dva tedna nazaj! Sicer pa bom jutri spet v KG in bom napisal komentar, kot se bo meni zdelo primerno!

Res, samo kamenje in blato, kamor seže pogled ... :

Sezona 2024/2025: 55 smučarskih dni = 7 x Kitzsteinhorn, 6 x Pohorje, Schladming, 5 x Meli, 3 x Obertauern, Tauplitzalm, 2 x Grosseck/Speiereck, Katschberg, 3 Kralji, Flachau, Riesneralm, Dachstein West, Kope, Golte, 1 x Fanningberg, Wurzeralm, Filzmoos, Rauris, Galsterberg, Zauchensee, Schmitten, Radstadt/Altenmarkt, Hochkönig.
Nazaj na vrh
baltic
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 16, 2007 7:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Kraj: Kranj

No, da nebo kreganje glede aktualnih pogojev, informacije iz prve roke.
Danes sem si vzel dopust in se odpravil v Kranjsko Goro. Smučat sem začel okoli 10.30, ko je termometer v avtu kazal 4 stopinje, proge so pa kljub temu bile dost trde. Takoj sem se odpravil na Podkoren, tako da proge pod Dolenčevim Rutom do 3 nisem videl, je pa proga med uno vlečnico in Vitranc 1 bila zelo dobra. V odličnem stanju so bile še proge Podkoren - ta tekmovalna ter Velika dolina (na teh sem največ vozil). Kamenje in pa tut ledene plošče so se pojavljale na zgornjem delu Vitranc1 proge , uni progi od vrha Podkornske štirsede do zgornje postaje Vitranc 1 ter na levi progi na Podkornu (gledano od zgoraj dol).
Situacije v sami Kranjski gori ni bila lih najboljša, smučav sem na Dolenčevem Rutu in na Kekcu, blo je velik ledenih plošč, tut kšn kamen se je najdu, sploh na desni progi od Dolenčevga Ruta (gledano iz zgoraj dol). Je pa res da sem na ta del smučišč prišel šele okrog 3, tako da so ble proge dost zvožene, zjutraj bi bila situacija verjetno drugačna. Voda je bila samo v par lužah spodaj pri spodnjih postajah vlečnic v Kranjski Gori.

Prihod v Kranjsko Goro

Podkoren

Nekdanja proga z vrha Vitranca

Pogled na Podkoren. Na levi progi se je našlo nekaj kamenčkov, verjetno so tja padli z mest, kjer so sneg do zemlje razrili ratraki

Popoln dan

Proga z vrha štirisedežnice proti Kranjski Gori. Tu je bilo treba, sploh v srednjem delu, pazit na kamenje

To je ta del, kamenčkov se sicer ne vidi

Vrnitev v Kranjsko Goro za malico okoli 12, a zatem takoj na Podkoren 2

Velika Dolina, res odlična proga brez kamenčkov in plošč, le vožnja s staro dvosedo traja predolgo

Leva proga ob Dolenčevem Rutu, vidijo se lise

naredu sem tut 3 videje prog, a mi jih kamere neki noče loadat na računalnik
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
bole
PrispevekObjavljeno: Pet Feb 16, 2007 11:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Dec 2004 15:01
Kraj: Maribor

Filmčke, filmčke!
Sam res supr slike, čeprav sm biu tam (1x), nism vidu useh teh prog (sestra je bol... no ja... ženska pač). Si imel pa lepo vreme
Nazaj na vrh
baltic
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 17, 2007 12:13 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 13:00
Kraj: Kranj

So problemi s filmčki, zdj sm jih sicer uspešno zlovdov na komp, sam je problem dat na net. Youtube je sam do 100mb, video google lahko sicer več, sam se mi ful cajta daje na net, pa sm prekinu kr vsi trije tko nebi bli do jutr. Bom poskusu čez 1 tedn, k grem jutr na dopust pa nebom meu neta.
Lahko ti pa pošlem na meil
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Leopold
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 17, 2007 3:15 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Odpri filmčke z Windows Movie Maker (je gratis v oknih) in tam lahko filmče urediš in potem shraniš filme v wmv formatu, da bojo zasedli manj prostora. Potem pa jih lahko uploadaš na kakšen server.
kiki69
PrispevekObjavljeno: Ned Feb 18, 2007 7:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2007 21:25
Kraj: LJUBLJANA

Bil danes v Kranjski Gori.Smučal bolj na štirisedežnici Podkoren in Vitranc 1.Zjutraj proge dobro steptane in pomrznjene.Sneg po smučiščih pa skoraj vseh sort.Podkoren zgoraj zjutraj skoraj suh sneg,potem pa niti ne toliko razrito.Srednji del pomrznjen sneg ter tudi ledene plošče,spodnji del pa kar veliko ledenih plošč in mokast narinjen sneg.Vitranc 1 zgornji del kratka strmina zdržala cel dan,naslednja strmina pa po 11 uri kar razrita in že malo rjavkasta.Do spodne postaje pa kar mehko-južen sneg.Povezava z zgornjo postajo sede Podkoren in Vtrancem 1 zdržala kar dobro,čeprav so bile ledene plošče ob straneh pa narinjen sneg.Z dobro nabrušenimi smučmi nism imel težav.Obiskal tudi ZASTARELO IN POČASNO dvosedo Velika Dolina.Proga idealna za karvat,edino spodaj prepoložna.Na vlečnici Preseka(sidro) so se malo poboljšali žičničarji-pomagajo vsaj neveščim smučarjem.Lahko pa se naužiješ nikotinskih užitkov ko greš mimo žičničarja,ha,ha.Ta del skoraj vedno obiščem saj smo tu non stop smučal k smo bli smrkavci,he,he.No paralelne vlečnice preseke 1 ni že kar dolgo,čeprav spodnja postaja še stoji in je predelana v pomožni gostinski objekt.Pogonsko kolo vlečnice in konstrukcija še stojita,samo motor so odstranili.Obiskal tudi vlečnico Kekec po dolgih letih.Upam,da bo drugo leto podaljšana štirisedežnica že vozila smučarje.Če povzamem-za razmere v letošnji zimi so smučišča v Kranjski Gori vredna obiska,sedaj pa sploh, saj so napovedane tudi nižje temperature.
stubai
PrispevekObjavljeno: Čet Feb 22, 2007 11:25 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Ned Dec 2005 23:40

Včeraj, v sredo, smučal v KG. Že zjutraj mehak, južen sneg na kranjskogorski strani, tako da sem se hitro vrnil nazaj na Podkoren. Tu je smučišče zdržalo , le spodnji obvoz ciljne strmine je bil do kraja zvožen, ker so imeli do 11.00 zaprto direktno progo. So pa začeli pripravljati progo za tekmo FIS tako, da je treba računati z zožanji proge ali z zaporo dela proge. Popoldne v KG totalna odjuga in voda, na smučišču pa prve kopnice.
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 24, 2007 8:02 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Glede na to,da je naslednji vikend pokal Vitranc, me zanima do kdaj bo Podkoren ostal odprt za rekreativce? Naj mi kdo pove datum. Hvala!
Nazaj na vrh
Atomic
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 24, 2007 8:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Obvlada dile
Obvlada dile

Pridružen/-a: Sre Sep 2005 17:58

Včeraj so že zaprli zgornji del veleslalomske proge in nisem čist siguren tudi baje spodnji del te proge.

21xsmuču v letošnji sezoni vse Avstrija
Nazaj na vrh
whistler
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 24, 2007 5:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09

Zaprt je tgornji del veleslalomišča in spodnji del slalomišča.
Leopold
PrispevekObjavljeno: Sob Feb 24, 2007 6:12 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Zaprta sta oba ta strma dela, da nebi turisti preveč uničl proge.
kiki2
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 05, 2007 8:40 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Nov 2006 17:18
Kraj: Posavje

Živijo,
mi lahko kdo pove v kakšnem stanju so proge v K.G. ? So odprte vse proge, se še splača iti za konec tedna tja na smučanje?
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 37, 38, 39  Naslednja Stran 10 od 39

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kranjska Gora » Kranjska Gora - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net