Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Projekti in ostala smučišča » Ivarčko - Ošven - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 75, 76, 77  Naslednja
 Ivarčko - Ošven - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
mato12
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 23, 2007 3:39 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2006 14:38

Sm na teletekstu gledav in piše, da je na Ošvenu o stopinj in 5 cm novega snega. Sa mo, če je 5 cm snega spodaj, potem ga je na vrhu 10 cm.

-Sezona 07/08: 28 smučarskih dni
~2x_Hintertux~1x_Kaprun~2x_Turacher~3x_Wainebene~2x_Ribniška~4x_Koralpe~1x_Poseka~2x_Ošven~1x_Rogla~
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
gusti
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 23, 2007 8:47 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 23:30
Kraj: Kotlje

Danes jutri in v četrtek bo na ošvenu snežilo....pol bojo pa tut zelo ugodne temp. za delanje umetnega snega.... a se kaj ve a so kake šanse da bi zalavfala sedežnica letos? al pa vsaj vlečnica na vrhu?
LP
kotulc
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2007 5:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46

Novi teptalec se že vozi (očitno ga testirajo na S-u)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mato12
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2007 5:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sre Sep 2006 14:38

Odlično. Koliko je pa kaj snega na vrhu, a mislite, da ga je dovolj, da ga bi poteptali in zagnali vsaj vlečnico? Pa kdo je voznik teptalca?

-Sezona 07/08: 28 smučarskih dni
~2x_Hintertux~1x_Kaprun~2x_Turacher~3x_Wainebene~2x_Ribniška~4x_Koralpe~1x_Poseka~2x_Ošven~1x_Rogla~
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
janmarin
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2007 9:02 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2006 18:53
Kraj: Libeliče

Danes sem od prijatelja zvedel, da naj bi dva teptalca že teptala Ošvenove strmine. Če je to res, ne vem. Če pa je, me pa zanima, kdaj bodo zalavfali?
S Koralpami najbrž zaklučujem to sezono

www.snemanja.mojforum.si

Oglejte si (po možnosti celo prijavite)
www.skie.mojforum.si
Nazaj na vrh
bole
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 25, 2007 9:52 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Dec 2004 15:01
Kraj: Maribor

Ok, tema ima svojo namen, in ta ni prepiranje kaj je kdo napisu (tudi če se ponavlja). Pač je tudi vprašal ali imajo dovoljenja, ni je v sporočilu nekaj povedal!
Nazaj na vrh
ssdnzalo
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 9:38 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 18:24
Kraj: Ravne

Je kaj informacij, kdaj naj bi smučišče odprli?
Snega imajo po mojem mnenju itak dovolj?
Lep dan
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
zak
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 1:54 pm    Naslov sporočila: OSVEN Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 23:15
Kraj: Prevalje

Vceraj sem ze vido da so zgornji travnik oz. osven ze teptali...se mi zdi da so sli z teptalci cisto do vrha travnika...Nevem pa da bi zgornjo vlecnico obnovili letos....

L.P. zak

http://freeride-ski.page.tl/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Špik
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 26, 2007 2:15 pm    Naslov sporočila: Re: OSVEN Odgovori s citatom

Snemalec
Snemalec

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 12:14

zak je napisal/a:
Nevem pa da bi zgornjo vlecnico obnovili letos....

L.P. zak

http://www.smucisca.net/forum/viewtopic.php?t=469&postdays=0&postorder=asc&start=120
ssdnzalo
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 12:51 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Ned Jan 2007 18:24

Ali ima kdo kakšne informacije o odprtju smučišča?
Jutri naj ba odrpli Poseko, pa me zanima kakšno je stanje na Ivarčkem?
Lep dan vsem
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
aleš
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 3:11 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 15:02
Kraj: Kotlje - Brdinje

Lep pozdrav vsem!!!

Jaz pa lahko povem da že komaj čakam, da se odpre to smučišče in en kolega mi je včeraj rekel da bi naj danes začelo obratovati.
Zjutraj ko sem vzstal pa sem šel na ivačko pogledati kakšna je situacija in nažalost sedežnica še ni obratovala. Potem ko sem prišel domov in ko je sonce zašlo za oblak in je izginila ta difuzna svetloba izpod Uršlje gore pa sem presenečen videl "črne pikice" kako se spuščajo po zgornjem delu smučišča. Tako da lahko trdim, da je danes zgornji del smučišča zagotovo obratoval, kar se pa sedežnice tiče pa v kolikor moj daljnogled ne laže še vedno ne obratuje
Nazaj na vrh
palcek
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 3:50 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Feb 2006 20:48

jap danes je začelo obratovati smučišče ošven samo zgornji del.
Nazaj na vrh
StaleY
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 3:53 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 18:08

Kako je pa z akumulacijo oz. umetnim zasneževanjem nasploh? Pa koliko stane karta, dokler je odprt samo zgornji del. Niso resni z obveščevanjem, se mi zdi.

Edit: topovi baje lavfajo.
Nazaj na vrh
gusti
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 4:05 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 23:30
Kraj: Kotlje

Lep pozdrav z prvimi vtisi iz Ošvena. Danes sem se šel smučat na ošven...deluje sam vlečnica na vrhu in lahko rečem samo KATASTROFA OD KATASTROFE!!!
Včeraj sem biv cev dan zelo vesel ko je mama klicala na Ošven in so ji rekli da bo danes smučišče lavfalo. Ustal sem že ob 7ih zjutraj da bi bil ob 9ih med prvimi na smučišču in da bi se lahko nasmučal na sveže poteptani podlagi. Ko si pri kmetiji dajem gor smučke mi je še vse izgledalo super saj se ni tako dobro videlo po progi kakšen je sneg. Ko pa vidim situacijo še iz vrha pa karnaenkrat panika. Poteptanega je bilo približno 15% hriba, zunaj je kr nekaj kamenja tam nekje pri cesti kr take male skale. Še tistih par procentov ko so poteptali so šli očitno samo enkrat čez ker je sneg zelo zelo mehek.

Peljal sem se samo enkrat pa sem na vrhu od štartne hišice navzdol hotel nardit en malo konkretnejši zavoj pa se mi je vdrla smučka za par centimetrov v poteptan sneg da me je vrglo čez smučo in ulala vredu salta je bila:) Zraven sem si še palco čist zvil. 20m nižje sem spet skoraj padel ko sem naletel na debelo steblo od posekanega grmičevja ki je kar gledalo ven iz snega. Se peljem naprej in naletim na kamne in si porajsam sveže servisirane smučke. Zraven mene je šla še punca, ki je prav tako padla v mehkem snegu in si poškodovala koleno. Njene smučke so ble vožene sploh prvič odkar je kupila letos nove in so že za na servis. Da ne govorim o tem kako je enmu fantu v tistem snegu naenkrat odpelo obe smučki.

Ko sem končno prišel nazaj do kmetije sem bil zelo razburjen in sem hotel zelo nadret une strice tam sam sem se malo zadržal ker je blo polno otrok tam okrog ki so se ravno prišli smučat (da nebi dajal slabega vzgleda).
V glavnem toliko nesreč kot sem jih doživel in jih videl danes v eni vožnji jih nisem par preteklih sezon skupaj.

Tile žičničarji se bodo morali še zelo zelo potruditi in spremeniti marsikaj v svojih glavah, da bodo mene še kdaj videli na tem smučišču. Neglede na to da je bila smuka zastonj so mi naredili kr neki škode.

Edit: Staley: Noben top ne lavfa....vsaj zjutraj na vrhu ni lavfal nobeden.
zak
PrispevekObjavljeno: Sob Jan 27, 2007 4:17 pm    Naslov sporočila: celc Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 23:15
Kraj: Prevalje

Kaj pa zgoraj in do spodne postaje sedeznice je kaj cevca da bi se dalo vozit..

L.P. zak

http://freeride-ski.page.tl/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 75, 76, 77  Naslednja Stran 20 od 77

Kazalo po Smucisca.net forumu » Projekti in ostala smučišča » Ivarčko - Ošven - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net