Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Naslednja
 Aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
whistler
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 4:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Sep 2006 10:09

Danes sem bil na Krvavcu. Ljudi dokaj veliko, proge zjutraj trde, kasneje popusti, najde se kak kamenček ali kamen, če merkaš smuč ravno ne moreš uničiti. Zasneževali so Zvoh, Gospinco, Kriško planini in zgornji del Vrh Krvavca. Splača se priti zgodaj zjutraj.
luky
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 6:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 22:31

jest sm biv tud dons gor pa morm rect da je ful kamna snega je mal, ne vem kje oni vidjo 50cm ampak se vseno trudju zasnezit
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
_swift_
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 6:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 16:48

ja jst sm biu tut dons gor. Luky, ne vem kje si ti vidu ful kamna. Kamenčki so samo na nekaterih delih proge pa še to jih je zelo malo. Moraš pa malo paziti na kakšno skalo, danes je okoli dveh ena pokukala na progi 15. Proge so glede na razmere odlične, vsi se trudijo, da bi ble proge čim boljše pripravljene. V vrstah pretirane gužve ni bilo, na smučišča pa. Na smučah sem dobil nekaj površinskih prask, zaradi katerih se pa ne bom preveč sekiral. Vreme je bilo fenomenalno, brez oblačka na nebu, temperature pa tudi ugodne. Skratka, ni mi žal da sem šel danes na krvavec
Nazaj na vrh
whistler
PrispevekObjavljeno: Sre Dec 27, 2006 6:58 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

_swift_: Popolnoma se strinjam s tabo.
elan
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 11:00 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2006 9:56

včer na krvavcu. od 8ih do 10ih zelo solidna smuka. potem pa vse skup brezzveze in škoda denarja. kamna kolkor hočeš, proge večinoma razrite (kuclji in led), folka pa itak parkrat preveč za tako smučišče.
dokler ne zapade nekaj snega me gor ne vidijo.
Nazaj na vrh
zibko
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 4:04 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Nov 2005 0:37

elan je napisal/a:
včer na krvavcu. od 8ih do 10ih zelo solidna smuka. potem pa vse skup brezzveze in škoda denarja. kamna kolkor hočeš, proge večinoma razrite (kuclji in led), folka pa itak parkrat preveč za tako smučišče.
dokler ne zapade nekaj snega me gor ne vidijo.

ne razumem te in tebi podobnih, ki hodjo zdele smučat, če že v naprej veš, da boš sam denar stran vrgu.
Nazaj na vrh
whistler
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 5:48 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Sploh pa proge niso tako slabe. Če malo gledaš, kje furaš garantirano ne moreš uničiti smuč.
elan
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 6:07 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

potem vam pa želim ugodno smuko!!
super, da vam je všeč. men pač ni.
Nazaj na vrh
Leopold
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 6:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Trenutne razmere so pač zelo slabe za povrhu pa gor smuča preveč ljudi. Bo treba na konkreten sneg počakat.
whistler
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 7:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Ljudi je pa gor res preveč.
Jano
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 29, 2006 11:22 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Nov 2005 23:18
Kraj: Ljubljana

Bil sem dans gor.. ocitno sem mogu tud jest mal zagrist v grenko jabolko! No sej stvar sploh nebi bla tok slaba, če nebi blo gor miljon ljudi. Proge so trde, ampak kar vredu do 12tih. Nova sedežnica je super, sam kot je že blo rečeno, je trenutno odprto dosti premalo prog, in ni veliko od smučanja. Njivce z svojo širino močno manjkajo! Če smučaš po progah - kamenja res ni. Ne smeš pa si privoščit niti 1 meter "offroada".. dobesedno!

Sneg sneg.. kje si mi it?
Tomaž
PrispevekObjavljeno: Sob Dec 30, 2006 8:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Okt 2005 9:54
Kraj: moste

Danes sem bil gor.Vreme lepo kot že nekaj dni,pa tudi vse ostalo je že nekaj časa nespremenjeno,ljudi kar veliko(8 parkirišč).Aja,kar veliko smučarjev se je ponesrečilo,enega je odpeljal Bručanov helikopter!
dare01
PrispevekObjavljeno: Čet Jan 04, 2007 5:31 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča s sulicami
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Čet Jan 2007 17:29

Jutri nameravam prvič v tej sezoni na Krvavec. Kakšno je stanje? Je kdo bil danes gor?
Nazaj na vrh
elan
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 05, 2007 10:07 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

tud mene zanima če je zdej kj bolš
Nazaj na vrh
Mitja
PrispevekObjavljeno: Pet Jan 05, 2007 12:41 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 16:24
Kraj: Pod Krvavcem

No jutri se odpre zvoh in proga številka 3, tako da po moji oceni se bo sedaj že splačlo iti smučat.

LP Mitja
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Naslednja Stran 10 od 11

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net