Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2025/2026

Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
 Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2025/2026 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
andmer99
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2026 7:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 10:24

Areški vikend report: razmere so bile oba dneva podobne, temperatura samo malo nad 0, večinoma oblačno, malo sonca, malo snežnih ploh. Tistega sredinega snega je vsaj po vrhu padlo za +10cm, tako da se je dal še kakšen rob voziti zraven. Ljudi v soboto nič, v nedeljo pa za odtenek več. Proge so šle skozi celo paleto, od trdega do juga, ni pa bila ekstra huda čofta. Mogoče v nedeljo malo bolj kot v soboto.Snega je za ta letni čas še vedno ogromno.

Če se uresniči napoved, pa ga bo v četrtek še +20 cm zraven....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lenko
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 23, 2026 10:18 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pohorc
Pohorc

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 13:34

Uf, si pa skromen. Trenutno kaže na vsaj 30cm, že celo blizu 40cm.
Škoda, da se že zaključuje oz. da je zanimanja med ljudmi nič. Bi se še dalo nekaj časa smučati. Ni mi sicer jasno, kak jim je uspelo prelomnico zrihtat, ko je pri vsakem malem plusu kaj ven pogledalo, ampak pohvale .
Nazaj na vrh
andmer99
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 24, 2026 12:11 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 10:24

lenko je napisal/a:
Uf, si pa skromen. Trenutno kaže na vsaj 30cm, že celo blizu 40cm.
Škoda, da se že zaključuje oz. da je zanimanja med ljudmi nič. Bi se še dalo nekaj časa smučati. Ni mi sicer jasno, kak jim je uspelo prelomnico zrihtat, ko je pri vsakem malem plusu kaj ven pogledalo, ampak pohvale .

Skromen, kaj pa vem. Bolj previden. Letos smo že večkrat videli 7-10 dnevne napovedi lepega snega, ki so potem s približevanjem termina izginile. Zjutraj je norveški yr kazal padavin za cca. 25 cm snega. Je pa moral v sredo biti neki kontra efekt. ARSO je za Tri kralje kazal 7 cm snega, ampak jaz sem 100%, da ga je bilo na vrhu Areha prej proti 15. Kaj bo pa v drugi polovici tedna pa bomo videli. Yr sedaj že kaže za nedeljo in ponedeljek še eno dobro 20 zraven.

Res je škoda, da se ljudje še niso navadili, da so zadnja leta pogosto najboljše smučarije ravno marca in da se sezona lahko kar lepo podaljša, če bi bil interes. Jaz sem vedno imel v glavi pravilo ćez palec, da po tistem, ko crkne Mali x, se da na Pisker/Cojzarici smučati še vsaj 2 tedna. In tako dobro, kot še sedaj izgleda Mali x, je smučarije še za lep čas.

ZATO POZIV:

Marprom usmiliti se nas, sezonskih smučarjev, in poženite vsaj Pisker še za veliko noč!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Odgovori na to temo Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 Stran 22 od 22

Kazalo po Smucisca.net forumu » Mariborsko Pohorje » Mariborsko pohorje, aktualne informacije - 2025/2026
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net