| |
| Zillertal |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| Tonka |
Objavljeno: Pet Feb 06, 2026 7:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Feb 2019 18:56 Prispevkov: 45 Kraj: Ljubljana
|
Končalo se je z nastanitvijo v zaselku blizu kraja Schwendau. Po več kot 15 letih Dolomitov je bila sprememba dobrodošla, ne morem pa reči, da sem tako navdušen, da bi se želel hitro vrnit - raje raziščem še kakšen drug konec.
Je pa izbira smučišč super: 3 dni sem smučal nad Mayrhofnom, 2 na Zillertal Areni in en dan sem se zapeljal do Hochzillertala. Na Hintertux nisem utegnil, ker mi jo je malo zagodlo vreme (veter + oblaki).
Zillertal Arena je super smučišče, Hochzillertal tudi zelo lep, Mayrhofen mi je pa deloval kot precej povprečno avstrijsko smučišče (ampak še vedno zelo v redu).
Snega pa ... ni bilo ravno v izobilju. Pogled na prisojna pobočja je bil zelo žalosten. _________________ http://zicnice.mojforum.si/
21/22: 4x Schladming, 5x Kronplatz, 1x Drei Zinnen, 1x Kronplatz-Alta Badia-Arabba
22/23: 1x Višarje, 5x Kronplatz, 1x Kronplatz-Alta Badia-Arabba-Marmolada, 1x Drei Zinnen, 2x Krvavec, 1x Obertauern
23/24: 1x Krvavec, 1x Katschberg, 7x Arabba/Sella Ronda, 1x Turracher Höhe, 1x Obertauern
24/25: 9x Krvavec, 1x Obertauern, 7x Arabba/Sella Ronda
25/26: 1x Krvavec, 1x Nassfeld, 3x Mayrhofen, 2x Zillertal Arena, 1x Hochzillertal |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| matejp |
Objavljeno: Sob Feb 07, 2026 11:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Pet Nov 2012 10:40 Prispevkov: 290
|
| Meni je osrednji del Mayrhofna dokaj beden. Je kot neka skleda z dokaj kratkimi progami, ki so si podobne kot eno jajce drugemu. Najbolj mi je bil vseč Rastkogel in področje okoli nihalke (dostop do death valley). Kot smučišča so čisto vse ostale boljša. Hochzillertal skupaj s Hochfugnom, Zillertal Arena in Hintertux imajo vsaka svoj šarm. Hochzillertal siroke carving avtoceste, Hochfugen + Fugen freeride, Zillertal pa občutek potovanja in odprtosti ala Francija (na poti med Zell in Gerlosom. Konigsleitten in Hochkrimml sta pa itak skrita bisera, ki vsaj v Sloveniji nista preveč znana. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|