| |
| skipass |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| Ki9 |
Objavljeno: Pon Jan 26, 2026 11:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Dec 2012 22:52 Prispevkov: 504
|
Jaz se smučišč, ki imajo na ta dan akcijo raje izogibam. Bolje dati par evrov več ter se izogniti morebitni dodatni gužvi na smučišču.
Posebej pa bi izpostavil akcijo na 8. februar. To je dan, kjer pol naše države smuča v Avstriji na akcijskem smučišču. Nikoli ne bom pozabil "Prešerna" v Nassfeldu pred dobrimi desetimi leti. Ta dan lahko brez težav označim za največjo smučarsko katastrofo življenja... _________________ Sezona 25/26 - 16 = 6 x Mölltaler Gletscher, 2 x Gerlitzen, 1 x Kals- Matrei, 2 x Saalbach, 1 x Schmitten, 2 x Saalbach, 2 x Katschberg, 1 x Badkleinkircheim, 1 x Goldeck |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Smucar9 |
Objavljeno: Tor Jan 27, 2026 12:06 am Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17 Prispevkov: 733
|
| GreenIce je napisal/a: | | Jaz sem si zdaj za 10eur plus 4 poštnina eur naročil to famozno kartico... upam da se nisem zajeb*l in da je to dovolj, da si naložim smučarsko karto gor, ko grem naslednjič na eno izmed teh smučišč... ker v tisti gneči na Petrolu raje plačam teh 3-9eur več za karto in začnem smučati pol ure prej, ker nazadnje sem klel vse živo, da nisem tankal en dan prej, ko sem izgubil prvo gondolo na Meliju zaradi te gužve.... |
Prav si nardil. Kartica rulz. Sicer po 5.decembru nisi delezen teh cen iz "in the city",
Ampak ja. Si ze v Avstriji in se vsako jutro posebej odlocis, glede na vreme, in sveza porocila iz tegale foruma, katero korosko karto si bos kupil/nalozil za tisti dan
Sumim celo, da je njihova skikarta tako splosna, da lahko nanjo nalozis tudi webnakup iz katerega drugega smucisca ? Tu rabim kak info, kako ti razni cardi sploh delujejo, in katera karta bi bila tako univerzalna da lahko VEDNO nanjo nalozis skoraj karkoli.
Glede 8.2. pa tole... ne rabis na smucisce, samo ob 7h45 se pojavi na tej Hrusici (ce bos sploh uspel iz hitre ceste zapeljati na dovoz crpalke Petrol;) in se čudi.... _________________ 2025/26: Gardena,Seceda,Ciampac,Carezza,Obertauern...
2024/25: Flachauwinkl,Saalbach,Kitzbuhel,SkiWelt,Peca,Goldeck...
2023/24: Kals-Matrei,Tuxertal-Zillertal,Sillian,Kope,MB/Areh...
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| GreenIce |
Objavljeno: Tor Jan 27, 2026 8:18 am Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Mar 2024 11:02 Prispevkov: 216
|
| Smucar9 je napisal/a: | | GreenIce je napisal/a: | | Jaz sem si zdaj za 10eur plus 4 poštnina eur naročil to famozno kartico... upam da se nisem zajeb*l in da je to dovolj, da si naložim smučarsko karto gor, ko grem naslednjič na eno izmed teh smučišč... ker v tisti gneči na Petrolu raje plačam teh 3-9eur več za karto in začnem smučati pol ure prej, ker nazadnje sem klel vse živo, da nisem tankal en dan prej, ko sem izgubil prvo gondolo na Meliju zaradi te gužve.... |
Prav si nardil. Kartica rulz. Sicer po 5.decembru nisi delezen teh cen iz "in the city",
Ampak ja. Si ze v Avstriji in se vsako jutro posebej odlocis, glede na vreme, in sveza porocila iz tegale foruma, katero korosko karto si bos kupil/nalozil za tisti dan
Sumim celo, da je njihova skikarta tako splosna, da lahko nanjo nalozis tudi webnakup iz katerega drugega smucisca ? Tu rabim kak info, kako ti razni cardi sploh delujejo, in katera karta bi bila tako univerzalna da lahko VEDNO nanjo nalozis skoraj karkoli.
Glede 8.2. pa tole... ne rabis na smucisce, samo ob 7h45 se pojavi na tej Hrusici (ce bos sploh uspel iz hitre ceste zapeljati na dovoz crpalke Petrol;) in se čudi.... |
Torej se da preko spleta? Zakaj potem taka gužva na Petrolu in zakaj na spletu piše to?
Smučarski dnevi - POSEBNE CENE v sezoni 2025/26
Za vsako karto na avstrijskih smučiščih obvezno doplačilo 5 € kavcije za key card!
Torej ti ne naloži gor karte na to člansko ampak moraš tam na Petrol prevzet karto smučišča? _________________ 24/25: Kronplatz, Molltaler, Krvavec, Vogel, BKK, Gerlitzen, Obertauern, Višarje... (22x)
25/26: Kronplatz, Molltaler, Turracher, Pohorje, Katschberg, BKK, Marmolada/Arabba... (13x) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Smucar9 |
Objavljeno: Tor Jan 27, 2026 2:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Sre Nov 2018 14:17 Prispevkov: 733
|
| GreenIce je napisal/a: | | Smucar9 je napisal/a: | | GreenIce je napisal/a: | | Jaz sem si zdaj za 10eur plus 4 poštnina eur naročil to famozno kartico... upam da se nisem zajeb*l in da je to dovolj, da si naložim smučarsko karto gor, ko grem naslednjič na eno izmed teh smučišč... ker v tisti gneči na Petrolu raje plačam teh 3-9eur več za karto in začnem smučati pol ure prej, ker nazadnje sem klel vse živo, da nisem tankal en dan prej, ko sem izgubil prvo gondolo na Meliju zaradi te gužve.... |
Glede 8.2. pa tole... ne rabis na smucisce, samo ob 7h45 se pojavi na tej Hrusici (ce bos sploh uspel iz hitre ceste zapeljati na dovoz crpalke Petrol;) in se čudi.... |
Torej se da preko spleta? Zakaj potem taka gužva na Petrolu in zakaj na spletu piše to?
Smučarski dnevi - POSEBNE CENE v sezoni 2025/26
Za vsako karto na avstrijskih smučiščih obvezno doplačilo 5 € kavcije za key card!
Torej ti ne naloži gor karte na to člansko ampak moraš tam na Petrol prevzet karto smučišča? |
Poklici jih. To imajo kako napako.
Po novem so celo velikokrat kr papirne, torej brez kavcije...
Zakaj tam čakajo na Petrolu ? Ne vem in oni tud ne. _________________ 2025/26: Gardena,Seceda,Ciampac,Carezza,Obertauern...
2024/25: Flachauwinkl,Saalbach,Kitzbuhel,SkiWelt,Peca,Goldeck...
2023/24: Kals-Matrei,Tuxertal-Zillertal,Sillian,Kope,MB/Areh...
2021/22: Moelltal,Višarje,Zoncolan,BKK,(Speier/Groß/Ain)eck,Piancavallo...
2018/19: Nassfeld,Turracher,SanPellegrino,Obereggen,Canazei,Arabba,Civetta...
2017/18: Flachau,Eben,Filzmoos,Schladming,Katschberg,Krvavc,Rogla...
2016/17: Gerlitzen,Kronplatz,AltaBadia,Marmolada,Kr.Gora,Golte... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| GreenIce |
Objavljeno: Tor Jan 27, 2026 5:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
Bomo vidli. Bom počakal da pride, pa potem probal prvič napolnit.
Ampak ja, hecno da to šele zdaj ugotovim, da se da s tem samo karto kupit. Sem vedno mislil da al so ti supersky dnevi ali pa da oni organizirajo avtobuse haha...
Torej nihče nima izkušenj z smuko ki sovpada z njihovimi supersky akcijo?
V soboto je tudi Katschberg.... po mojem to smučišče lahko pogoltne npr. ene 5 tisoč ljudi brez pretirane gneče... bo potem 500 Slovencev tako drastično poslabšalo vse? A niti 1 na forumu še ni smučal na tak dan?  _________________ 24/25: Kronplatz, Molltaler, Krvavec, Vogel, BKK, Gerlitzen, Obertauern, Višarje... (22x)
25/26: Kronplatz, Molltaler, Turracher, Pohorje, Katschberg, BKK, Marmolada/Arabba... (13x) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| GreenIce |
Objavljeno: Sre Jan 28, 2026 8:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Išče plažo na smučišču

|
Evo, kartica prispela, so pa hitri. Zdaj pa dilema... ali upam ta vikend na Gerlitzen/Kači kljub temu popustu? Lahko kalkuliram, da ker so 3 smučišča na isti dan, da ne bo tako hudo? Kdo bi vedel... tam na Petrolu je res taka gneča bila nazadnje ko sem šel mimo, da me skrbi... bom se moral v kratkem odločit. Res nihče nima izkušnje?  _________________ 24/25: Kronplatz, Molltaler, Krvavec, Vogel, BKK, Gerlitzen, Obertauern, Višarje... (22x)
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| spicek |
Objavljeno: Čet Jan 29, 2026 9:25 am Naslov sporočila: |
|
|
 Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Nov 2010 15:29 Prispevkov: 152 Kraj: Krim
|
Ko sem še vozil skupine v Avstrijo sem rajši izbral smučišča, katera nismo imela akcijskih cen. Par € več in je bila smuka zmeraj odlična brez gužve. 2x smo šli z avtobusom na akcijske cene (Nassfeld in Heiligenblut) in smo bili vsi razočarani, ker je bila na vstopnih gondolah nenormalna gneča (čakanje več kot pol ure samo, da si prišel na gondolo). Če boš z avtom prišel med prvimi oz pred hordo avtobusov potem pojdi na akcijo, drugače pa kakšen € več pa gas na drugo smučišče  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|