| |
 |
|
| Mojstrana |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| gost |
Objavljeno: Pon Dec 19, 2005 9:02 pm Naslov sporočila: Mojstrana |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 21:04 Prispevkov: 103
|
Nekaj fotk iz današnjega obiska tega majhnega, a hudo priročnega smučišča. Smučalo nas je sedem (7).
Še nekaj fotk pa je v GALERIJI |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| tomi |
Objavljeno: Sre Mar 02, 2011 8:52 am Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 22:18 Prispevkov: 1351 Kraj: Jesenice
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| marko |
Objavljeno: Pet Jan 16, 2026 3:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2915 Kraj: Ljubljana
|
| V soboto sem bil na nočni v Mojstrani. V bistvu sem navdušen. Nostalgična vaška vlečnica brez piskajočih čitalnikov kart nas vrača v neke druge čase, smuka pa zame mnogo boljša kot na Višarjah ali v Kranjski gori v tem času. Proga je v resnici zelo široka, zmogljivost vlečnice pa premajhna, da bi lahko bila na progi kakšna gneča. Proga je pred nočno smuko lepo potegnjena in kljub svežemu snegu ostane do konca dneva zelo lepa. Smučarjev je bilo kar nekaj, tako da se je čakalo v povprečju dobrih 5 minut, kar pa to soboto ni bil problem, saj smo se čakajoči kratkočasili z ogledom tekmovanja na railih. Vedno rajši imam vaška smučišča. Še edino, kar me je motilo, je bilo, da sta dva redarja mirno gledala, kako se vrivajo v vrsto. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
 |
|
Stran 1 od 1 |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|