|   | 

| 
	 | 

|  Nogavice Rohner | 
	« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo »  | 

| Avtor | 
		  Sporočilo
		 |  

| Emil | 

Objavljeno: Ned Nov 30, 2014 11:10 pm    Naslov sporočila: Nogavice Rohner | 
				      | 

| 

Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Dec 2012 12:56 Prispevkov: 39

| 

Po priporočilu kolega sem si nabavil smučarske nogavice, tega Švicarskega proizvajalca in moram povedati, da sem bil res prijetno presenečen nad kvaliteto. Občutek v čevlju je res prijeten in se resnično manj potiš. Pred tem sem lastil že precej nogavic, od plastike za 5€ iz SportDirecta, pa do kvalitetnih Salamonovih z katerimi sem bil pred tem precej zadovoljen a Rohnerjeve so res za razred boljše!  Nabavil sem si še kolesarske ter za tek, ki so prav tako odlične. Sicer je cena nekoliko visoka a jih vseeno priporočam! _________________ 2013/2014 10x Kope, 1x Rogla, 1x Turracher Höhe, 1x Nassfeld, 1x Bad Kleinkirchheim, 1x Gerlitzen Alpe

2012/2013 10x Kope, 1x Rogla, 1x Innerkrems, 1x Bad Kleinkirchheim, 1x Koralpe, 1x Poseka, 1x Peca, 1x Bukovnik | 

| 

| Nazaj na vrh | 

| 

| 

| 

| 

| 

| 
	 | 
	Stran 1 od 1 | 

| 
		  Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
  | 

| 

| 
	  |