| |
| Mölltaler Gletscher (zvani Meli:) |
« Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » |
| Avtor |
Sporočilo
|
| lukke |
Objavljeno: Sob Nov 01, 2025 9:23 am Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Pon Sep 2010 16:20 Prispevkov: 94
|
Tudi sam sem bil včeraj na otvoritvi sezone. S slikami me je prehitel racinko. Razmere ok, Panramabahn je vsekakor dobrodošel, da se ljudje malp razgubijo.
Se mi pa zdi, da je vse skupaj ostalo v času. Vse izgleda popolnoma isto kot 15 let nazaj. Kakšen imajo dolgoročni plan s tem hribom? Imam občutek samo, da se vse skupaj samo še podaljšuje do dokončnega zaprtja... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| racinko |
Objavljeno: Sob Nov 01, 2025 7:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Nov 2024 22:38 Prispevkov: 51
|
Danes je bila situacija bistveno boljša. Vreme v nasprotju z napovedjo odlično, ljudi občutno manj, pa še sneg ni bil tako težek kot včeraj, čeprav je na ledeniku popoldan začelo malo popuščati.
Je pa v malo slabši kondiciji zgornja dostopna cesta do ledenika, tu pa tam kakšna skala in kamen, v zadnjem delu pa rodeo po naritem snegu in šodru. Zadnjih par rund sem raje šel kar po zunanji strani ograje.
 _________________ Sezona 2025/2026: 5x Meli
Sezona 2024/2025: 11x Turracher, 3x Kals-Matrei, 3x Peca, 2x Kitzsteinhorn, 6x Meli, 2x St. Jakob in D., 2x Kronplatz, 2x Katschberg, 2x Osojščica, 1x Mokrine, 1x Koralpe, 1x BKK, 1x Hochrindl, 1x Višarje, 1x Latemar, 1x Plose, 1x Racines-Giovo, 1x Klausberg, 1x Speikboden, 1x Zoncolan, 1x Goldeck, 1x Sella Nevea |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|