Avtor |
Sporočilo
|
DaGajsek |
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 7:47 am Naslov sporočila: Se tole splača oz. sploh da popravit? |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2011 7:38 Prispevkov: 2
|
V Nasfeldu me je presenetila skala, ki je iz smučke verjetno naredila odpaden material. Včasih se baje takih zadev ni dalo popravit, za trenutni čas pa tega ne vem.
Smučka je rekreativna Elanka, stara štiri leta, ker sem takrat začel spet smučat in sem pač kupil eno izmed cenejših. Menjava je bila v planu, vendar ne kar ta mesec.
Ker imam planiranih letos še par obiskov smučišč in če se to ne da uredit, se s tako smučko še lahko vozim in na kateri nogi je sedaj bolje da jo imam?
Če se splača popravlati, kam bi me napotili, recimo da gre za območje savinjske doline in LJ.
Hvala za pomoč! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kotulc |
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 9:36 am Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Ned Okt 2006 13:46 Prispevkov: 886
|
Če je smuča ena cenejših in jo imaš namen zamenjat, potem ne razmišljaj o popravilu, danes so se začele razprodaje!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
DaGajsek |
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 10:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Smuča s sulicami

Pridružen/-a: Pon Jan 2011 7:38 Prispevkov: 2
|
Z denarjem je problem, darila, avto in ostalo...
Rad bi jo popravu za silo, drugo leto pa waveflex 12(star model) in bom na konju.
Vrjetn pa na konc koncev ugotovimo, da se ne splača, a ne? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fantastic |
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 11:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Čet Nov 2007 18:06 Prispevkov: 818 Kraj: wait city
|
Tako kot je že rekel kotulc,mislim da nima smisla popravljat!Kupi samo smučke če so še vezi vredu.. _________________ Lp Georg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Milko |
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 1:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sre Feb 2008 22:26 Prispevkov: 230 Kraj: Radovljica
|
Podobno ˝štalo˝ sem tudi sam naredil pred leti na svojih dilcah na Kobli.
Serviser mi jo je sicer popravil solidno, komaj sem verjel, da je tako zrihtal.
A sem že naslednjič pojahal leden rob in odtrgal kanto do konca dile ven.
Svetujem ti da jo pošlješ v večna lovišča, kjer bo sanjala o pršiču  _________________ Vsakdo ima svojo mantro...jaz pa Volkl Mantro..... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
miha7 |
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 1:20 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Dec 2010 0:53 Prispevkov: 48 Kraj: Slovenj Gradec
|
To si naletel v Nassfeldu na progi ali izven  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
fischerpro3 |
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 1:57 pm Naslov sporočila: |
|
|
 Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32 Prispevkov: 1772 Kraj: sun city
|
Za v treske bodo čisto OK...  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko |
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 3:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Smuča za mali srpan

Pridružen/-a: Tor Sep 2005 15:00 Prispevkov: 2898 Kraj: Ljubljana
|
Mojemu fotru so za silo popravili robnik, ki ga je manjkalo enih 5 cm. Ampak to je bil robnik, ki je bil nasekan in sestavljen iz delov, pa so nove dele prilepili. Po moje bi se to dalo zrihtati za silo, če res nimaš keša za nove dile. Ampak tudi servis ne bo ravno poceni. Naj se ti raje oglasi kakšen stručko npr. Dverbnik, namesto, da mi tule pametujemo. Sicer pa za zunanji robnik stvar manj kritična. Možnost, da boš ponovno zapel za kaj je na tem robniku manjša pa tudi nepravilna krivulja robnika je na zgornji nogi po moje nekoliko manj moteča. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mdolzan |
Objavljeno: Pon Jan 03, 2011 6:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 23:13 Prispevkov: 95
|
na prvi uč bi rekel, da še ni panike. Vsaj meni ne zgleda odtrgano. panika je, da je ravno pod pancerjem...ampak, če se robnik ni "raztegnil" bo kul. če je pa treba robnik ven rezat ter "štukat" pol pa rajši po novih smučkah. nesi k Dedri ali pa Strelu....(odvisno od kje si) Pa vprašaj za garancijo ter ceno pa boš videl kje si. je pa skoraj vrjetno, daboš ob 50? tak da....
LPM _________________ s kante na kanto...:-) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|