Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2008/2009

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Naslednja
 Krvavec - aktualne informacije 2008/2009 « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
Rotty
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 12, 2009 8:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Sob Nov 2005 17:08
Kraj: Črnuče

Ja to je Krvavška kukavca. Stari je skoz gor in ima ponavadi mularijo čez. Kot učitelj seveda. Je pa tako rekoč znamenitost Krvavca. Vedno nasmejan, vedno dobre volje in seveda vedno oponaša kukavico...

Je bil danes še en model gor. Pol mlajši, ki se je vsakič, ko se je spustil po Njivicah drl kot bi ga klali. No ta pa ni Krvavška posebnost...vsaj zaenkrat še ne
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
mitjaz
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 12, 2009 8:08 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Išče plažo na smučišču
Išče plažo na smučišču

Pridružen/-a: Tor Dec 2008 8:18

Pleha sicer res do osmice, a o gneči ne duha ne sluha.
Kukavica poje ob vsakem vremenu .
Podlaga vrhunska (tudi pozimi je bila (pre)večkrat slabša) in tudi po 14h je bilo vrhunsko. Da ne omenjam tekmovalno progo, ki so jo odprli okoli 13h - poezija!
Nazaj na vrh
Joni
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 12, 2009 8:27 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:08
Kraj: Domzale

Tega ki se na njivicah dere sem ze videl nekajkrat ! Se mi je akr smesen zdel..
V nekaj naslednjih dneh imam plan jit na krvavec, pa me zanima kdaj bi najbol splacalo, pa koliko se kj ogreje cez dan ?
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Leopold
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 12, 2009 8:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Pon Okt 2005 12:28
Kraj: Mengeš

Jaz sem bil danes tud gor . Gužva tako, do 13 je bilo kar nekaj (na 6sedi vrsta do avtomatov, mogoče malo več) potem se je spraznilo, dopoldne bolj oblačno in zoprna svetloba popoldne lepše a vetrovno. Snega dovolj za izvoz, malo trd ampak vseeno odličen. Sem pa 100% prepričan da Zvoh letos ne bo več obratoval.
@Joni: danes je bilo rahlo južno edino na Kriški, ampak sneg se bo na soncu zmehčal, tudi če bodo temperature pod nulo. Ni kaj, sredi marca smo že in sonce je že močno.
everts72
PrispevekObjavljeno: Čet Mar 12, 2009 10:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53
Kraj: na robniku

Očitno nas je bilo kar nekaj s foruma gor.

Sneg trd ampak ne leden, za karvanje na bordu celo malo pretrd. No vsaj na njivicah je bilo tako, ker drugje niti nismo bili.
Še ena super črtica v letošnji sezoni in upam, da ni zadnja.

www.worldofwindsurf.com
Nazaj na vrh
kricert
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 13, 2009 2:50 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Tor Jan 2009 18:27

Evo tudi jaz sem bil v četrtek (včeraj) na Krvavcu in moram pritrditi predhodnikom. Podlaga je za sredino marca izjemna, zelo trd sneg, ob enih ko sem odhajal je bilo še vse ravno, tudi zgoraj. Je pa bilo presenetljivo veliko ljudi in pa ob pol dveh spodaj temerature za kratke rokave. Upam da bo taka podlaga zdržala še kak teden ali dva, če bo bom zagotovo šel še vsaj enkrat gor, potem pa še aprila na kako bolj južno furo
Nazaj na vrh
user
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 13, 2009 8:32 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Ned Jan 2008 18:53

kricert je napisal/a:
Evo tudi jaz sem bil v četrtek (včeraj) na Krvavcu in moram pritrditi predhodnikom. Podlaga je za sredino marca izjemna, zelo trd sneg, ob enih ko sem odhajal je bilo še vse ravno, tudi zgoraj. Je pa bilo presenetljivo veliko ljudi in pa ob pol dveh spodaj temerature za kratke rokave. Upam da bo taka podlaga zdržala še kak teden ali dva, če bo bom zagotovo šel še vsaj enkrat gor, potem pa še aprila na kako bolj južno furo

evo jst bi samo prikimal temu, krvavec je bil včeraj kljub malo večjemu obisku (za tak dan seveda) odličen .. upam da se take razmere potegnejo še za kratek čas
Leopold
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 16, 2009 9:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Citiram:

UGODNOSTI V ČASU SPOMLADANSKE SMUKE
Spoštovani,
do konca smučarske sezone vsem vam ponujamo niz ugodnosti pri nakupu smučarskih vozovnic, izbrane malice pri gostinskih objektih na smučišču, ugodnosti pri servisu smučarske opreme in šoli smučanja. več?

PONEDELJEK ? popust pri nakupu smučarske vozovnice
Pri nakupu dnevne smučarske vozovnice obiskovalec koristi 20% popust. Ugodnost velja za vozovnice, veljavne na dan obiska.

TOREK ? popust pri nakupu malice
Obiskovalec lahko koristi 25% popust pri nakupu malice pri vseh gostinskih objektih na smučišču (Brunarica Sonček, Planinski dom na Gospinci, Restavracija Brunarica, Restavracija Plaža, Brunarica Kekec, Gostišče Tajo ? Dom na Krvavcu, Planšarija Viženčar). Ugodnost velja vsak torek pri nakupu določenega menija iz ponudbe.

SREDA ? popust pri servisu smučarske opreme
Obiskovalec lahko koristi 35% popust pri hitrem servisiranju smuči/boarda v Ski servisu in izposojevalnici smučarske opreme Strel. Hitri servis zajema brušenje robnikov, keramično brušenje robnikov, izravnavo drsne plošče in mazanje. Ugodnost velja vsako sredo.

ČETRTEK ? popust pri šoli smučanja
Četrtek je Super ski day šole smučanja. Obiskovalec lahko koristi 20% popust na individualne ure učenja smučanja v Šoli snežnih športov Unitur Krvavec.

@Everts: dobr ste ga žgal
everts72
PrispevekObjavljeno: Pon Mar 16, 2009 10:35 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53
Kraj: na robniku

Aja si nas videl? V sivi bundi in črnih hlačah s črnim bordom sem bil jaz. Sej nas je blo kr velik, no z nekaterimi smo se zmenili nekateri so bili pa kar tako tam.

www.worldofwindsurf.com
Nazaj na vrh
gas100
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 17, 2009 1:24 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Feb 2006 15:03
Kraj: Kočevje

Krvavec danes zakon...

Na zgornji postaji gondole ob 8h20...proge bile odlične do 13h, pol se je pa malo ojužilo, vendar nič tragičnega...

Skratka bilo je zakon...pa še ljudi je bilo ponedeljku primerno "veliko"...
2x KG-nočna
3x Krvavec
2xStari vrh - nočna
Nazaj na vrh
Joni
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 17, 2009 7:54 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:08
Kraj: Domzale

Se pridruzujem zgoraj napisanim, ceprav to velja za vceraj, jaz pa sem bil danes !!
res je bilo zakon, posebej zjutraj na Kriski, po 12-najsti pa na Njivicah in progi iz vrha Krvavca, mimo oddajnika do vstopne postaje sestsedeznice !
Lep pozdrav, se vidimo ob nasljednjem lepem vremenu !!
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Leopold
PrispevekObjavljeno: Tor Mar 17, 2009 9:42 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Danes bi spet gor, zaradi vremena sem cincal in šel od doma šele ob 10 . Vreme lepo, proge so se lepo ojužile (sploh pod 1600m), zame najboljše pa levo Kržišče in pa pod Njivicami.

@Everts: sklepam da ste ga vi tako lepo karval z bordi
Amater:)
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 20, 2009 9:14 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Pet Mar 2007 22:01

Krvavec danes: prisli gor ob 9.30 v delno jasno in delno vetrovno vreme. Najprej smo poskusili iz vrha Krvavca po crni progi proti Gospinci, pa je bila poleg obupnega vetra obupna tudi proga. Veter je razlicno napihal novozapadli sneg, tako da si lahko nenadoma prismucal iz ledene plosce v 10 cm prsica. Mogoce je to vsec kaksnemu bolj adrenalinskemu smucarju, mi pa smo se premaknili na krziske krogce. Proga boljsa (manj napihanega snega), vmes od casa do casa tudi sonce, spet drugic mocan veter in sneg. Po malici smo sli nazaj in preostanek dneva presmucali v Tihi dolini, kjer je bila progra precej boljsa, sonce pa se je tudi precej bolj pogosto pokazalo. Vmes so za kaksni dve urici zagnali tudi Njivice, ampak tudi ugasnili potem.

Overall glede na vremenske zelo solidna smuka za 20. marec. Sneg se ni cisto nic ojuzil(zjutraj je bilo na Gospinci -8°C ), dokaj malo ljudi in ce ne bi bilo vetra, bi bilo odlicno. Vsekakor pa sem raje smucal v malo bolj vetrovnem vremenu kot po luzah.
13/14: 12x
Nazaj na vrh
Maxxis
PrispevekObjavljeno: Pet Mar 20, 2009 10:45 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Pon Mar 2009 1:26
Kraj: 2cm nad snegom

Jaz še vedno upam, da ponovim lanski 26. in 27. april na Krvavcu... Drugače pa glede na vaše informacije, bom naslednji teden gor
Nazaj na vrh
ferrarist
PrispevekObjavljeno: Sob Mar 21, 2009 10:16 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sposoja si smuči od bloškega smučarja
Sposoja si smuči od bloškega smučarja

Pridružen/-a: Tor Avg 2008 21:16
Kraj: Dolenska

Današnji vtisi? Je bilo preveč vetra?
08-09:12x ; 09-10:14x
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 30, 31, 32  Naslednja Stran 27 od 32

Kazalo po Smucisca.net forumu » Krvavec » Krvavec - aktualne informacije 2008/2009
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net