Nalaganje fotografij na forum
Pomoč pogostih vprašanj  Pomoč pogostih vprašanj   Išči  Išči   Seznam članov  Seznam članov   Skupine uporabnikov  Skupine uporabnikov

Registriraj se  ::  Prijava Prijava za pregled zasebnih sporočil   

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kope » Kope - aktualne informacije

Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 44, 45, 46  Naslednja
 Kope - aktualne informacije « Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo » 
Avtor Sporočilo
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 10:48 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Pridružen/-a: Sre Jan 2006 11:32
Kraj: sun city

Včeraj sva bila s hčerko zgoraj, 10 x Kaštivnik na polno, potem pa na pijačo v Holcer pub in nazaj (Pahernik in Kopnik s kar nekaj kamenja)....Lepo za prvič, jutri sem zopet zgoraj.....tokrat še s preostalima članoma familije.....Aja, na Kaštivniku nisem nikoli čakal niti minute.....
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bole
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 11:18 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pili dile po vsaki furi
Pili dile po vsaki furi

Pridružen/-a: Sre Dec 2004 15:01
Kraj: Maribor

Slikeeeeeeee prosim
Nazaj na vrh
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 11:22 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Jaz ne slikam.......jaz skijam......
Nazaj na vrh
Mare
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 11:26 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moderator
Moderator

Pridružen/-a: Pon Sep 2005 19:47
Kraj: Mislinja

Tudi jaz sem bil včeraj gor. Odlična smučarija.

S fischerpro3 se ne bi čisto strinjal glede kamenja. Na Kopniku ga ni. Ga pa je nekaj tam, kjer se združita Kopnik in Pahernik. Nekaj ga je tudi na strmini Pahernika na desni strani, vendar ni sile. Na smučeh nimam še nobene praske pa sem kar veliko tam smučal.

Kaštivnik je pravljica. Sicer se je ob 1h popoldan tu pa tam pokazala ledena plošča, a bi jih lahko preštel na prste ene roke. Gužve pa ni bilo.

Slik žal nimam.

Lp
fischerpro3
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 11:41 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča v kavbojkah
Smuča v kavbojkah

Mesta si sam opisal, tako, da kamenje tam definitivno je in če ga prižgeš malo bolj na ostro si lahko fajn zrihtaš dile (tudi levi del Kopnika je zrovan do zemlje)...Ja na Paherniku se voziš zgornji del po borovničevju (da ne govorim, da me je tik pod vrhom ta vlečnica skoraj dvignila-pri mojih 95 kg) ........Saj je bil kljub temu lep dan in daleč od tega da bi bila slaba smučarija......
Nazaj na vrh
voodoo
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 12:23 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2007 17:33

tud mi smo bli na boom vikendu gor

kaštivinik ok, edin v spodnem delu se napravi kr hitr na nekaterih mestih par ledenih plosc vendat ok
Nazaj na vrh
carpio
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 8:43 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 17:27
Kraj: Koroška

Mislim, da je Kaštivnik kar soliden
Nazaj na vrh
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Pon Dec 24, 2007 9:19 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sezuva pancarje na sedežnici

Pridružen/-a: Tor Jun 2006 11:28

carpio je napisal/a:
Mislim, da je Kaštivnik kar soliden

Tako je, pa Pahernik in Kopnik sta za moje pojme tud solidna, samo na trasi vlečnice Pahernik gledajo tu in tam ven borovničevi grmički
Nazaj na vrh
voodoo
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 11:09 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Sre Jan 2007 17:33

no pa kuk sem vido se tud kamenje vidi

ja pa borovnic je tud -- malo pazte da ne povozte vseh da bo kej za

v alkohol ostalo borovnic:)
Nazaj na vrh
martin20
PrispevekObjavljeno: Tor Dec 25, 2007 8:28 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 17:59

danes je bilo v "lukni" (sp. postaja pahernika in kopnika) kar precej kamenja... Ampak še vedno maj kot lani.

Me pa zanima če kdo ve kaj za hudiča dejajo ob progi pahernika postavljene štange z električnimi omaricami? če se ne motim stojijo tudi ob mali kopi...in to že več let...
Nazaj na vrh
martin20
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 27, 2007 8:17 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Smuča brez pancarjev
Smuča brez pancarjev

Pridružen/-a: Čet Dec 2007 17:59

Zgleda bo proga vsak dan slabša... v lukni je blo ful kamenja, pa še za ene pol ure je crknil kopnik... Namesto da plačujejo 2 punci ki naj bi kontrolirali karti(pa jih ne!!) naj dajo denar za kake bolj pomembne zadeve!Majo še veliko dela preden bodo vse perfektno zrihtali!

lp
Nazaj na vrh
dolenc
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 27, 2007 9:00 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Fura slalom med smrekami
Fura slalom med smrekami

Pridružen/-a: Tor Okt 2006 15:29
Kraj: Stari vrh

Omg a nimajo avtomatov za karte čekirat? bi jih sigurno manj koštalo kot pa da imajo zaposlene zato razen če je kej drugega vzrok..
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Čet Dec 27, 2007 11:57 pm    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dolenc je napisal/a:
Omg a nimajo avtomatov za karte čekirat? bi jih sigurno manj koštalo kot pa da imajo zaposlene zato razen če je kej drugega vzrok..

Na Kopniku in Paherniku se lahk zastojn smučaš, ker ni avtomatov, še na Mali Kopi je avtomat
Nazaj na vrh
everts72
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2007 12:01 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Dec 2006 20:53
Kraj: na robniku

SMUČAR (KOPE) je napisal/a:

Na Kopniku in Paherniku se lahk zastojn smučaš, ker ni avtomatov, še na Mali Kopi je avtomat

Ne smučaš zastojn, ker moraš po enem dnevu smuče menjat!

www.worldofwindsurf.com
Nazaj na vrh
SMUČAR (KOPE)
PrispevekObjavljeno: Pet Dec 28, 2007 12:04 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

everts72 je napisal/a:
SMUČAR (KOPE) je napisal/a:

Ne smučaš zastojn, ker moraš po enem dnevu smuče menjat!

tk hudo pa spet ni no
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo  Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave. Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 44, 45, 46  Naslednja Stran 34 od 46

Kazalo po Smucisca.net forumu » Kope » Kope - aktualne informacije
Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© 2006-2014 - smucisca.net